reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie. Ja na jutro mialam z 4 miesiecznym wyprzedzeniem umowiona wizyte u mojej gin ktora bedzie mi prowadzila ciaze. No to ide... po recepte na Euthryox... bo po nic wiecej...Tak. Na 26.04 wiec mam nadzieje ze @ nie przyjdzie zlosliwie wczesniej bo bede musiala na maj przekladac...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcia spokojnie doczekasz się i ty. A pani doktor zaczeka i będzie jeszcze twoją ciąże prowadzić

reklama
A to normalne że się masakrycznie poce po poprzednim transferze tak nie miałam ale za to piersi bardziej bolały a teraz prawo nic???

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@tamiza @waleczna @PaulinkaP
Kochane co za informacje!!! Tak sie ciesze!!! Sciskam Was z całych sil. Bedziecie mialy piekne prezenty na Swieta pod Choinke!!!
Obaj lekarze maja swietne rece jak widac. :) chociaz na moj uparty organizm nie zadzialal ani dr G ani dr M.

@Margit2018 dziekuje :* to czekanie i bezczynnosc tylko wkurza...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry