Bułeczki sprostowanie!!Cola tak, ale zeby bluzeczki szamac?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bułeczki sprostowanie!!Cola tak, ale zeby bluzeczki szamac?
Kochana ja że SwidwinaHey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...
Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Gratulacje jeszcze raz pięknego przyrostu!Jest wynik 69, 64 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Bliźniaki! Trzymam kciuki [emoji173][emoji173][emoji173]czekałam na Was od naszej wspólnej porażki :-* bardzo się cieszę!Jest wynik 69, 64 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Beta jest dwucyfrowa więc jest ok. Teraz najważniejszy jest przyrost!:-)U was takie duże te bety u mnie tylko 11.75 zaczynam sie denerwowac a to 7dpt boję sis ;(
Kciuki za piękny przyrost! [emoji110] po cichutku gratulujęJest wynik 11.75 więc zaczyna się mojq piękna przygoda dzisiaj 7 dzień więc ładny jest wynik w piątek powtarzam A przy tamtej próbie wynik był w 8 dniu tylko niecałe 9 co o tym myśleć???
Kurde a ja bylam w decathlonie po kurtke na rower i nie znalazlam zadnej, no wstyd! Jade do drugiego szukac dalej
Tez wyciagam rower. Tylko klodke musze dokupic...
Trza sie zaczac ruszac.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bliźniaki? Zobaczymy jaki będzie przyrostBliźniaki! Trzymam kciuki [emoji173][emoji173][emoji173]czekałam na Was od naszej wspólnej porażki :-* bardzo się cieszę!
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom