reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
5286510C-C3C9-4FE4-8E66-0E3D17A99362.jpeg
Cześc wirtualne Ciocie :)
Wszystko u nas w porządku - rośniemy jak na drożdżach, serduszko bije jak dzwon - i prawdopodobnie jestem dziewczynką - profesor napisał w nawiasie trzy razy znak zapytania - bo byłam odwrócona pupcią ❤️:)
Następna wizyta 10 maja i od razu mamy usg połówkowe wtedy :)
Każdej z Was życzymy takich dobrych wiadomości - i za wszystkie trzymamy mocno kciuki :)

Załączniki

• 5286510C-C3C9-4FE4-8E66-0E3D17A99362.jpeg
    5286510C-C3C9-4FE4-8E66-0E3D17A99362.jpeg
    524,2 KB · Wyświetleń: 110
Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Kochana ja że Swidwina;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest wynik 11.75 więc zaczyna się mojq piękna przygoda dzisiaj 7 dzień więc ładny jest wynik w piątek powtarzam ;) A przy tamtej próbie wynik był w 8 dniu tylko niecałe 9 co o tym myśleć???
Kciuki za piękny przyrost! [emoji110] po cichutku gratuluję

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez wyciagam rower. Tylko klodke musze dokupic...
Trza sie zaczac ruszac.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też w weekend planuje odpalić.
No i kłódkę tez - na lodówkę muszę kupic ;)
Chce trochę lżejsza podejść do drugiej procedury myśle ze ta moja otyłość nie pomogła ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry