reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wszystkie kciuki i miłe słowa! Jak zawsze jesteście niezastąpione!

Witam wszystkie kobitki.
Tamiza- ogromne gratulacje!!!:) czy mialas jakies objawy ? Przeczucia? Jestem 7dtp 5 dniowej blastki...planowalam bete w piatek..ehh
Przeczucia miałam negatywne...
Objawy... Hmy kłucie w kregoslupie i prawej pachwinie. Starałam się nie wsłuchiwać zbyt intensywnie w ogranizm.
Ostatnie dwie noce nie mogłam zasnąć i chyba tyle
Nie katuj się tyle i leć jutro na bete ✊✊✊

Hey , przyszedł czas i na mnie - kilka lat starań,nie udane inseminacje ,ostatnia deska ratunku in vitro... przygarniecie człowieka?
Chyba nie dam rady was nadrobić [emoji6] choć postaram się przebrnąć trochę przez wątek ...

Są tu kobietki że Szczecina i okolic? [emoji848]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Zapraszamy serdecznie do wspólnego dzielenia się doświadczeniami, wzlotami i upadkami...
Kochana czuj się u nas dobrze i swobodnie.
I chyba wspierasz jako kolejna rocznik 88

@tamiza @waleczna @PaulinkaP
Kochane co za informacje!!! Tak sie ciesze!!! Sciskam Was z całych sil. Bedziecie mialy piekne prezenty na Swieta pod Choinke!!!
Obaj lekarze maja swietne rece jak widac. :) chociaz na moj uparty organizm nie zadzialal ani dr G ani dr M.

@Margit2018 dziekuje :* to czekanie i bezczynnosc tylko wkurza...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chodzę do medicover do dr Pierzynskiego ;)

No to kurcia kwiecien maj czerwiec wszystkie sciezki rowerowe w krk nasze:p
Jezdzisz w jakies dluzsze trasy czy tylko przejazdzki po miescie?:)
Generalnie jak mieszkalam w hucie to niewiele jezdzilam bo ani tam sciezek ani jakos fajnych tras.
Teraz jak wrocilam do bronowic mych rodzimych to mam bliziutko na Blonia. I generalnie raczej bede jezdzic tu po okolicy. Blonia, waly, wisla. Moze w weekendy gdzies dalej.
Moj maz cwiczy streetworkout a drabinki do tego ma przy bloniach. Wiec on bedzie jezdzil cwiczyc, a ja z nim.
Wiec nie jestem taki kolarz jak Ty :)

reklama
Tez wyciagam rower. Tylko klodke musze dokupic...
Trza sie zaczac ruszac.

Musimy korzystać póki czas... bo jak zaciazymy jak większość z obecnych na forum to pozegnamy się na rok z rowerem.. Kurcia zawsze to pomysł aby w pół drogi się spotkać
Kiedyś do Częstochowy dojechalam to i do Was do Krakowa i pod Kraków dotrę

Do góry