reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Kochanie sikasz dziś czy czekasz na betę?
Sama wiesz jak to jest z objawami,ja od razu po transferze raczej nie miałam... potem się dopiero zaczęło! Będzie dobrze :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane miłego dnia:) ja nadal zdrowa na szczęście podbrzusze troszkę ciągnie lekko, gorzej było wczoraj jak się nastalam w garach , piersi zaczynają pobolewac ale tylko jak dotkne mocniej a tak to dobrze apetyt jest:) gorzej z pragnieniem i z wypróżnianiem:/ przepraszam za szczegółowość

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@limoncia1 miejmy nadzieję że te objawy są ciążowe, jednak większość z nich to siedzi w naszej psychice i jest to efekt leków ;)
Ja sama ciągle się próbuje dopatrywać jakiś objawow,ale pewnie większość z nich to leki. CZasami łapią mnie skurcze więc biorę nospe. Jutro wizyta , powtórzę badania, trochę się boję bety ale wiem ze trzeba ja zrobić .

@limoncia1 miejmy nadzieję że te objawy są ciążowe, jednak większość z nich to siedzi w naszej psychice i jest to efekt leków ;)
Ja sama ciągle się próbuje dopatrywać jakiś objawow,ale pewnie większość z nich to leki. CZasami łapią mnie skurcze więc biorę nospe. Jutro wizyta , powtórzę badania, trochę się boję bety ale wiem ze trzeba ja zrobić .
Hej @marg88 ja tez mam jutro wizytę...
Strasznie sie boje...a na dodatek musze jechac 150km do mojego profesorka...mam nadzieję ze u niego nie bede musiala dlugo czekac...zjedzą mnie nerwy...
A z objawów to mdłości mi troche przeszly...zostslo mi sikanie i cyce jak donice :-D:-D:-D

Hej @marg88 ja tez mam jutro wizytę...
Strasznie sie boje...a na dodatek musze jechac 150km do mojego profesorka...mam nadzieję ze u niego nie bede musiala dlugo czekac...zjedzą mnie nerwy...
A z objawów to mdłości mi troche przeszly...zostslo mi sikanie i cyce jak donice :-D:-D:-D
Ja do mojego d oktorka też mam prawie 150 km :( strach jak cholera. U Ciebie będzie wszystko dobrze beta masz mega wielką...a ja biorąc pod uwage wczesniejsze doświadczenia to wiem ze różnie może się skonczyc:( ale dobra już nie narzekam ,musi być dobrze:tak:

Dziewczyny czy któraś z Was miała bóle kręgosłupa na samym dole i wróżyło to dobrze?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja w pierwszej ciąży miałam takie bóle. Jeśli nie ma przy tym skurczy to się nie przejmuj. Szczęście w brzuchu jest dużym obciążeniem dla kręgosłupa a w Twoim przypadku dwa szczęścia to jeszcze bardziej :-D masz już duży brzuszek?

reklama
Do góry