reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia @tamiza kochane jak sie czujecie bo mnie od rana na wymioty zbiera i to tak ostro zbiera co zjem to sie wymiotować chce zjadłam pastę z makreli i bardzo dobra byla teraz zaglądam do lodówki i jak ja zobaczyłam to szybciej lodówkę zamknęłam niż ja otwarlam

Ja jestem już 31 dni po transferze i żadnych wymiotów, żadnego nic. Oby u Ciebie wszystko miało się ku dobremu. Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane my w domku już ból głowy ustał samoistnie :) bez brania tabletek, w majtkach Masakra powódź, podbrzusze lekko zaczyna pobolewac ale na spokojnie , wkoncu się położyłam na ok 3 h ok 15-16 przyjaciele przyjadą ale M mówił że wszystko ogarnie:) smigam się zdrzemnąć :)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Mnie już dzisiaj nic nie boli kochana tylko tam trochę cos pokuje brzuch albo jajnik teraz leżę na kanapie u teściów taką najedzona tak mi wygodnie ze chyba zasnę hehe pół rodzinny się patrz czemu ja leżę; ) i maja zagadkę hehe

Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Wiesz jak jest. Bóle są zazwyczaj związane z przyjmowanymi przez nas lekami i o niczym nie świadczą tak naprawdę. Głowa do góry i myśl pozytywnie. Tylko tyle i aż tyle możesz zrobić. Trzymaj się. [emoji8]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam problem przepraszam. Ze pisze nie mam pewnosci czy wzielam duphaston i encorton teraz o 15 bo acard i estrofem wzielam czy mogr w,iasc dawke encorton i duphastonu jezeli nie mam pewnosci czy w,ielam jeden i drugi nie zaszkodzi ewentualnie podwojna dawka encorton u lub duphaston u?

reklama
Dziewczyny mam problem przepraszam. Ze pisze nie mam pewnosci czy wzielam duphaston i encorton teraz o 15 bo acard i estrofem wzielam czy mogr w,iasc dawke encorton i duphastonu jezeli nie mam pewnosci czy w,ielam jeden i drugi nie zaszkodzi ewentualnie podwojna dawka encorton u lub duphaston u?

@limoncia1 - policz na spokojnie tabletki i wyjdzie Ci czy bralaś :tak:

Do góry