reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia @tamiza kochane jak sie czujecie bo mnie od rana na wymioty zbiera i to tak ostro zbiera co zjem to sie wymiotować chce zjadłam pastę z makreli i bardzo dobra byla teraz zaglądam do lodówki i jak ja zobaczyłam to szybciej lodówkę zamknęłam niż ja otwarlam

Ja jestem już 31 dni po transferze i żadnych wymiotów, żadnego nic. Oby u Ciebie wszystko miało się ku dobremu. Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane my w domku już ból głowy ustał samoistnie :) bez brania tabletek, w majtkach Masakra powódź, podbrzusze lekko zaczyna pobolewac ale na spokojnie , wkoncu się położyłam na ok 3 h ok 15-16 przyjaciele przyjadą ale M mówił że wszystko ogarnie:) smigam się zdrzemnąć :)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Mnie już dzisiaj nic nie boli kochana tylko tam trochę cos pokuje brzuch albo jajnik teraz leżę na kanapie u teściów taką najedzona tak mi wygodnie ze chyba zasnę hehe pół rodzinny się patrz czemu ja leżę; ) i maja zagadkę hehe

Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Wiesz jak jest. Bóle są zazwyczaj związane z przyjmowanymi przez nas lekami i o niczym nie świadczą tak naprawdę. Głowa do góry i myśl pozytywnie. Tylko tyle i aż tyle możesz zrobić. Trzymaj się. [emoji8]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam problem przepraszam. Ze pisze nie mam pewnosci czy wzielam duphaston i encorton teraz o 15 bo acard i estrofem wzielam czy mogr w,iasc dawke encorton i duphastonu jezeli nie mam pewnosci czy w,ielam jeden i drugi nie zaszkodzi ewentualnie podwojna dawka encorton u lub duphaston u?

reklama
Dziewczyny mam problem przepraszam. Ze pisze nie mam pewnosci czy wzielam duphaston i encorton teraz o 15 bo acard i estrofem wzielam czy mogr w,iasc dawke encorton i duphastonu jezeli nie mam pewnosci czy w,ielam jeden i drugi nie zaszkodzi ewentualnie podwojna dawka encorton u lub duphaston u?

@limoncia1 - policz na spokojnie tabletki i wyjdzie Ci czy bralaś :tak:

Do góry