reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
No weszłam sprawdzić jak tam . Nic nie boli? To dobrze ciesz się bo potem w ciąży boli wszystko !
Trzymaj się maleńka i daj znać we wtorek ?
IMG-20180401-WA0006.jpg
My trzymamy kciuki .
Jaki masz zestaw leków po ? I co przed ? Tak z ciekawości pytam .

Załączniki

• IMG-20180401-WA0006.jpg
    IMG-20180401-WA0006.jpg
    196,8 KB · Wyświetleń: 801
  • IMG-20180401-WA0004.jpg
    IMG-20180401-WA0004.jpg
    204,7 KB · Wyświetleń: 131
Dlaczego tak mówisz???
Dlatego że sama przeszłam przez pare. Dlatego że czytam forum, a tu dziewczyny wymieniaja sie informacjami, przy problemach innych niż niedrożne jajowody musisz wybrać klinikę z czołówki. Par. ma dobre wyniki ale wynika to z tego że bardzo często nie dochodzi wogóle do transferu. Czasami lepiej jechać dalej zapłacić więcej ale podchodzić u najlepszych.

@dżoasia napewno wszystko bedzie dobrZe! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki! A wszystkim Wam jak i sobie zycze by nam sie spelnily te nasze marzenia szczesliwego rozwiazania:)

Badania zrobilam w szpitalu dzis z rana. Ale wyniki uhuhu blizej nie okreslone ale dopiero podejma to we wtorek. Pani napisala ze to na cito i mam dzwonic we wtorek o 17 czy wynik jest. No coz...zrobilam co moglam. Wy tez przed punkcja mialyscie takie bole piersi? Kurcze lekkie dotkniecie a boli jak cholera. Brzuch jak pilka tzn uczucie pilki. Nie obiadam sie w te swieta a czuje jakbym przytyla ze 4 kg.

Przepraszam ze tak nie w swiatecznym tonie, ale mam pytanie do dziewczyn ktore przeszly zabieg lyzeczkowania. Powiedzcie prosze czy tez sie tak dziwnie czulyscie w pierwszym cyklu po? Mialam zabieg 6 marca, plamilam pozniej jeszcze kilka dni i bylo ok, spokoj na okolo tydzien. Beta 2tyg po wyszla ok. 23.
Natomiast jakies 2,5 tyg po zabiegu zaczely sie nieregularne, sporadyczne plamienia, z towarzyszacym bolem podbrzusza, powrocil bol i wrazliwosc piersi (jak przy progesteronie w ciazy), czuje tez taki dziwny niepokoj w dole brzucha. Do tego dochodza okropne zmiany nastrojow. Dzis np cale przedpoludnie przeplakalam bez powodu.. i gastrofaza - czuje ze puchne w oczach (co ma mocne przelozenie w wadze ciala).
Czy to normalne zeby organizm az tak dziwnie sie zbieral do pierwszej @ po zabiegu? Przeciez nie biore zadnych lekow/hormonow.. jak tak dalej pojdzie to nie wytrzymam sama ze soba przez kolejny tydzien (zakladajac ze @ przyjdzie po miesiacu od zabiegu) [emoji853]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia napewno wszystko bedzie dobrZe! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki! A wszystkim Wam jak i sobie zycze by nam sie spelnily te nasze marzenia szczesliwego rozwiazania:)

Badania zrobilam w szpitalu dzis z rana. Ale wyniki uhuhu blizej nie okreslone ale dopiero podejma to we wtorek. Pani napisala ze to na cito i mam dzwonic we wtorek o 17 czy wynik jest. No coz...zrobilam co moglam. Wy tez przed punkcja mialyscie takie bole piersi? Kurcze lekkie dotkniecie a boli jak cholera. Brzuch jak pilka tzn uczucie pilki. Nie obiadam sie w te swieta a czuje jakbym przytyla ze 4 kg.
Tak Kochana, ja przy okazji punkcji (i chyba od poczatku przygody z procedura) mialam piersi jak balony, bardzo bolesne i w ogole cala jestem napuchnieta [emoji52] ale faktycznie przed punkcja bylo najgorzej od strony wzdecia brzucha.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane doktor odpisał ii uwaga duphaston można powtórzy ewentualnie dawkę natomiast encorton nie , ja się czuję-przeziembieniowo:/ oby nie rozłożylo mocniej dobranoc

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry