reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
No weszłam sprawdzić jak tam . Nic nie boli? To dobrze ciesz się bo potem w ciąży boli wszystko !
Trzymaj się maleńka i daj znać we wtorek ?
IMG-20180401-WA0006.jpg
My trzymamy kciuki .
Jaki masz zestaw leków po ? I co przed ? Tak z ciekawości pytam .

Załączniki

• IMG-20180401-WA0006.jpg
    IMG-20180401-WA0006.jpg
    196,8 KB · Wyświetleń: 804
  • IMG-20180401-WA0004.jpg
    IMG-20180401-WA0004.jpg
    204,7 KB · Wyświetleń: 134
Dlaczego tak mówisz???
Dlatego że sama przeszłam przez pare. Dlatego że czytam forum, a tu dziewczyny wymieniaja sie informacjami, przy problemach innych niż niedrożne jajowody musisz wybrać klinikę z czołówki. Par. ma dobre wyniki ale wynika to z tego że bardzo często nie dochodzi wogóle do transferu. Czasami lepiej jechać dalej zapłacić więcej ale podchodzić u najlepszych.

@dżoasia napewno wszystko bedzie dobrZe! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki! A wszystkim Wam jak i sobie zycze by nam sie spelnily te nasze marzenia szczesliwego rozwiazania:)

Badania zrobilam w szpitalu dzis z rana. Ale wyniki uhuhu blizej nie okreslone ale dopiero podejma to we wtorek. Pani napisala ze to na cito i mam dzwonic we wtorek o 17 czy wynik jest. No coz...zrobilam co moglam. Wy tez przed punkcja mialyscie takie bole piersi? Kurcze lekkie dotkniecie a boli jak cholera. Brzuch jak pilka tzn uczucie pilki. Nie obiadam sie w te swieta a czuje jakbym przytyla ze 4 kg.

Przepraszam ze tak nie w swiatecznym tonie, ale mam pytanie do dziewczyn ktore przeszly zabieg lyzeczkowania. Powiedzcie prosze czy tez sie tak dziwnie czulyscie w pierwszym cyklu po? Mialam zabieg 6 marca, plamilam pozniej jeszcze kilka dni i bylo ok, spokoj na okolo tydzien. Beta 2tyg po wyszla ok. 23.
Natomiast jakies 2,5 tyg po zabiegu zaczely sie nieregularne, sporadyczne plamienia, z towarzyszacym bolem podbrzusza, powrocil bol i wrazliwosc piersi (jak przy progesteronie w ciazy), czuje tez taki dziwny niepokoj w dole brzucha. Do tego dochodza okropne zmiany nastrojow. Dzis np cale przedpoludnie przeplakalam bez powodu.. i gastrofaza - czuje ze puchne w oczach (co ma mocne przelozenie w wadze ciala).
Czy to normalne zeby organizm az tak dziwnie sie zbieral do pierwszej @ po zabiegu? Przeciez nie biore zadnych lekow/hormonow.. jak tak dalej pojdzie to nie wytrzymam sama ze soba przez kolejny tydzien (zakladajac ze @ przyjdzie po miesiacu od zabiegu) [emoji853]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia napewno wszystko bedzie dobrZe! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki! A wszystkim Wam jak i sobie zycze by nam sie spelnily te nasze marzenia szczesliwego rozwiazania:)

Badania zrobilam w szpitalu dzis z rana. Ale wyniki uhuhu blizej nie okreslone ale dopiero podejma to we wtorek. Pani napisala ze to na cito i mam dzwonic we wtorek o 17 czy wynik jest. No coz...zrobilam co moglam. Wy tez przed punkcja mialyscie takie bole piersi? Kurcze lekkie dotkniecie a boli jak cholera. Brzuch jak pilka tzn uczucie pilki. Nie obiadam sie w te swieta a czuje jakbym przytyla ze 4 kg.
Tak Kochana, ja przy okazji punkcji (i chyba od poczatku przygody z procedura) mialam piersi jak balony, bardzo bolesne i w ogole cala jestem napuchnieta [emoji52] ale faktycznie przed punkcja bylo najgorzej od strony wzdecia brzucha.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane doktor odpisał ii uwaga duphaston można powtórzy ewentualnie dawkę natomiast encorton nie , ja się czuję-przeziembieniowo:/ oby nie rozłożylo mocniej dobranoc

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry