Ja krwawiła od 5 tyg do 10 tyg ciąży i raz że skrzepem i też się bałam panika,ale było wszystko w porządku, i od 16 dni jest już że mna mój synek . Będzie dobrzeZ dzidziusiem wszystko w porządku, krwawienie niewiadomo skąd... Mam lezec i odpoczywać.
reklama
mmalenaa
Zaangażowana w BB
I masz myśleć pozytywnie!! Będzie dobrze, u mnie też żadnych bóli nie było a kropek rośnie [emoji6] i już 18tcKurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Fanka BB :)
No weszłam sprawdzić jak tam . Nic nie boli? To dobrze ciesz się bo potem w ciąży boli wszystko !Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Trzymaj się maleńka i daj znać we wtorek ?
Jaki masz zestaw leków po ? I co przed ? Tak z ciekawości pytam .
Załączniki
gosia321
I teraz Ola jest juz na miejscu i tym razem sie nigdzie nie ruszy do grudniaKurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Margit2018
Dlatego że sama przeszłam przez pare. Dlatego że czytam forum, a tu dziewczyny wymieniaja sie informacjami, przy problemach innych niż niedrożne jajowody musisz wybrać klinikę z czołówki. Par. ma dobre wyniki ale wynika to z tego że bardzo często nie dochodzi wogóle do transferu. Czasami lepiej jechać dalej zapłacić więcej ale podchodzić u najlepszych.Dlaczego tak mówisz???
NadziejaJest
@dżoasia napewno wszystko bedzie dobrZe! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki! A wszystkim Wam jak i sobie zycze by nam sie spelnily te nasze marzenia szczesliwego rozwiazania
Badania zrobilam w szpitalu dzis z rana. Ale wyniki uhuhu blizej nie okreslone ale dopiero podejma to we wtorek. Pani napisala ze to na cito i mam dzwonic we wtorek o 17 czy wynik jest. No coz...zrobilam co moglam. Wy tez przed punkcja mialyscie takie bole piersi? Kurcze lekkie dotkniecie a boli jak cholera. Brzuch jak pilka tzn uczucie pilki. Nie obiadam sie w te swieta a czuje jakbym przytyla ze 4 kg.
Badania zrobilam w szpitalu dzis z rana. Ale wyniki uhuhu blizej nie okreslone ale dopiero podejma to we wtorek. Pani napisala ze to na cito i mam dzwonic we wtorek o 17 czy wynik jest. No coz...zrobilam co moglam. Wy tez przed punkcja mialyscie takie bole piersi? Kurcze lekkie dotkniecie a boli jak cholera. Brzuch jak pilka tzn uczucie pilki. Nie obiadam sie w te swieta a czuje jakbym przytyla ze 4 kg.
Badz dobrej mysli. mi tez lecialo rozowo to sie niby krwiak oczyszczal i bylo ok...A ja mam swieta na izbie plamie na różowo boje się o moje maleństwo
chlopkers
Przepraszam ze tak nie w swiatecznym tonie, ale mam pytanie do dziewczyn ktore przeszly zabieg lyzeczkowania. Powiedzcie prosze czy tez sie tak dziwnie czulyscie w pierwszym cyklu po? Mialam zabieg 6 marca, plamilam pozniej jeszcze kilka dni i bylo ok, spokoj na okolo tydzien. Beta 2tyg po wyszla ok. 23.
Natomiast jakies 2,5 tyg po zabiegu zaczely sie nieregularne, sporadyczne plamienia, z towarzyszacym bolem podbrzusza, powrocil bol i wrazliwosc piersi (jak przy progesteronie w ciazy), czuje tez taki dziwny niepokoj w dole brzucha. Do tego dochodza okropne zmiany nastrojow. Dzis np cale przedpoludnie przeplakalam bez powodu.. i gastrofaza - czuje ze puchne w oczach (co ma mocne przelozenie w wadze ciala).
Czy to normalne zeby organizm az tak dziwnie sie zbieral do pierwszej @ po zabiegu? Przeciez nie biore zadnych lekow/hormonow.. jak tak dalej pojdzie to nie wytrzymam sama ze soba przez kolejny tydzien (zakladajac ze @ przyjdzie po miesiacu od zabiegu) [emoji853]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Natomiast jakies 2,5 tyg po zabiegu zaczely sie nieregularne, sporadyczne plamienia, z towarzyszacym bolem podbrzusza, powrocil bol i wrazliwosc piersi (jak przy progesteronie w ciazy), czuje tez taki dziwny niepokoj w dole brzucha. Do tego dochodza okropne zmiany nastrojow. Dzis np cale przedpoludnie przeplakalam bez powodu.. i gastrofaza - czuje ze puchne w oczach (co ma mocne przelozenie w wadze ciala).
Czy to normalne zeby organizm az tak dziwnie sie zbieral do pierwszej @ po zabiegu? Przeciez nie biore zadnych lekow/hormonow.. jak tak dalej pojdzie to nie wytrzymam sama ze soba przez kolejny tydzien (zakladajac ze @ przyjdzie po miesiacu od zabiegu) [emoji853]
chlopkers
Tak Kochana, ja przy okazji punkcji (i chyba od poczatku przygody z procedura) mialam piersi jak balony, bardzo bolesne i w ogole cala jestem napuchnieta [emoji52] ale faktycznie przed punkcja bylo najgorzej od strony wzdecia brzucha.@dżoasia napewno wszystko bedzie dobrZe! Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki! A wszystkim Wam jak i sobie zycze by nam sie spelnily te nasze marzenia szczesliwego rozwiazania
reklama
Podziel się: