reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurde dziewczyny zazdro ze was cos boli. Juz wam.pisalam ze mnie.bolalo przy 3 transferach i bylo dobrze a teraz nic nie boli i co?
Kochanie sikasz dziś czy czekasz na betę?
Sama wiesz jak to jest z objawami,ja od razu po transferze raczej nie miałam... potem się dopiero zaczęło! Będzie dobrze :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane miłego dnia:) ja nadal zdrowa na szczęście podbrzusze troszkę ciągnie lekko, gorzej było wczoraj jak się nastalam w garach , piersi zaczynają pobolewac ale tylko jak dotkne mocniej a tak to dobrze apetyt jest:) gorzej z pragnieniem i z wypróżnianiem:/ przepraszam za szczegółowość

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@limoncia1 miejmy nadzieję że te objawy są ciążowe, jednak większość z nich to siedzi w naszej psychice i jest to efekt leków ;)
Ja sama ciągle się próbuje dopatrywać jakiś objawow,ale pewnie większość z nich to leki. CZasami łapią mnie skurcze więc biorę nospe. Jutro wizyta , powtórzę badania, trochę się boję bety ale wiem ze trzeba ja zrobić .

@limoncia1 miejmy nadzieję że te objawy są ciążowe, jednak większość z nich to siedzi w naszej psychice i jest to efekt leków ;)
Ja sama ciągle się próbuje dopatrywać jakiś objawow,ale pewnie większość z nich to leki. CZasami łapią mnie skurcze więc biorę nospe. Jutro wizyta , powtórzę badania, trochę się boję bety ale wiem ze trzeba ja zrobić .
Hej @marg88 ja tez mam jutro wizytę...
Strasznie sie boje...a na dodatek musze jechac 150km do mojego profesorka...mam nadzieję ze u niego nie bede musiala dlugo czekac...zjedzą mnie nerwy...
A z objawów to mdłości mi troche przeszly...zostslo mi sikanie i cyce jak donice :-D:-D:-D

Hej @marg88 ja tez mam jutro wizytę...
Strasznie sie boje...a na dodatek musze jechac 150km do mojego profesorka...mam nadzieję ze u niego nie bede musiala dlugo czekac...zjedzą mnie nerwy...
A z objawów to mdłości mi troche przeszly...zostslo mi sikanie i cyce jak donice :-D:-D:-D
Ja do mojego d oktorka też mam prawie 150 km :( strach jak cholera. U Ciebie będzie wszystko dobrze beta masz mega wielką...a ja biorąc pod uwage wczesniejsze doświadczenia to wiem ze różnie może się skonczyc:( ale dobra już nie narzekam ,musi być dobrze:tak:

Dziewczyny czy któraś z Was miała bóle kręgosłupa na samym dole i wróżyło to dobrze?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja w pierwszej ciąży miałam takie bóle. Jeśli nie ma przy tym skurczy to się nie przejmuj. Szczęście w brzuchu jest dużym obciążeniem dla kręgosłupa a w Twoim przypadku dwa szczęścia to jeszcze bardziej :-D masz już duży brzuszek?

reklama
Do góry