reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Dziewczyny kończę 6tc jestem na cyklu sztucznym. Moje NK 16%, mialam 3 wlewy z intralipidu (1przed 2 w dzien transferu a 3 dwa tygodnie po), biore encorton 10 1x1, estrofem 3x1, urtrogestan 3x2, duphaston 3x1
Dr ostatnio miwil, ze będziemy schodzic z lekow.. A ja sie boje... Mysle ze to za wczesnie... Zwlaszcza boje się odstawic encorton... Przy moich Nk16%. Kiedy odstawialyscie leki?
Nie wiem jak jest przy wskazaniu do brania encortonu, ale ja go biorę tak, że może pomóc, a nie zaszkodzi i teraz jestem w 16tygodniu i biorę nadal, koło 8 zeszłam z dawki 10 na 5, Pani Doktor mówiła, że koło 18tygodnia zejdziemy do 2.
Nozesz ale zlaal wkur.... Na faceta w sklepie pojechałam po lody bo się skończyły:/ są dwie klasy dwie kolejki i czekam w jednej z dwóch z lodami w reku babka przede mną jak facet już nabil sumę że zapłaci karta to facet do żony właścicielki kochanie nabijesz kartę , zaś podchodzę ja z lodami mówię że też karta a facet do mnie że nie można karta bo nie ma terminalu a ja że przecież macie , po czym odłożyła lody i wychodząc bez dowodzenia itp powiedziałam że skoro otwieraniecie 2 kasę w święta to powinniście napisać kartkę że płatność kartą tylko w jednej kasie Masakra wyszłam bo nie chciałam się stresowac bo nie potrzebne mi to teraz ale zachowanie wlasciela masakryczne
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
ludek
Nieładnie się zachował, współczuję. Pewnie czuł się tak pewny siebie że nie oczekiwal że wyjdziesz. No to ma za swoje [emoji13]Po cholerę otwierają prywaciarze w święta skoro takie podejście mają do klienta
chlopkers
No to niech sie w nochal pocaluje jak taki cfaniak [emoji6] nie denerwuj sie Kochana [emoji8]No wiesz a tym bardziej że chciałam kupic 2 x 1l grycana czyli prawie 50 zl jego strata
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Super❤❤❤ mnie tydzień temu Hubcio ladkotal a tak to czasem tak delikatnie cos zasmyra ze sie zastanawiam czy to toKochane muszę się pochwalić, że dziś z rana poczulismy naprawdę kopniaczki od Lenki ❤❤❤
reklama
Biedroneczka83
No wiesz a tym bardziej że chciałam kupic 2 x 1l grycana czyli prawie 50 zl jego strata
Niedość, że cham to jeszcze strasznie drogo ma grycana....
Chytry dwa razy traci.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: