reklama
@PaulinkaP powodzenia jutro
Biedroneczka83
Fanka BB :)
@Biedroneczka83 życzę Wam tego, żeby zdarzyło się Wam raz. Mi zdarzyło się 2 razy.... w 2 i 4 ciąży
A ile masz lat i czy w końcu się udało?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Imiona sa wytypowane,ale nie wiem czy to już na stałe jakiś spory problem z tym mamy. Córcie rosną bez zastrzeżeń (mam nadzieję,bo usg polowkowe w czwartek). Wymioty... zdarzają się,ale już znacznie mniej :-) udaje mi się już czasami nawet 3 pełne dni nie wymiotować także jest cudnie!Walczaca a co u was? Jak malutkie rosna? Imiona juz wybrane? Mdlosci i rzyganko poszly precz na dobre?
mmileczkaa
Zaciekawiona BB
Ta tarczyca to jakieś cholerstwo... Mi właśnie lekarz dzwonił, że mam TSH 3,34 a już biorę Euthyrox 175 aż.... Ehhh i co tu robic żeby tylko maleństwo na tym nie ucierpiało...
marshia
A ile masz lat i czy w końcu się udało?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam 40 lat. Staramy się od ponad 5, najpierw nie mogłam zajść, clo, Invimed, badania wszystkie ok, 2 IUI nieudane, trzecia zaskoczyła - biochem (to było 2 lata temu), czwarta zaskoczyła - puste jajo. Potem nagle po kilku miesiącach (4 cykl po zabiegu) zaszłam sama (rok temu w kwietniu) - zarodek zatrzymał się na etspie 5w5d. Seria badań immunologicznych. W 4 cyklu od poronienia kolejna ciąża - puste jajo. W październiku był zabieg. Kolejne bardziej zaawansowane badania - cytokiny, Nk, LCT. Początek lutego kolejna ciąża - biochem (już piąta). Staram się dalej .
dżoasia
Pochwal sie jakie to typyImiona sa wytypowane,ale nie wiem czy to już na stałe jakiś spory problem z tym mamy. Córcie rosną bez zastrzeżeń (mam nadzieję,bo usg polowkowe w czwartek). Wymioty... zdarzają się,ale już znacznie mniej :-) udaje mi się już czasami nawet 3 pełne dni nie wymiotować także jest cudnie!
reklama
Hej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka ❤❤❤❤❤
Niech to szczęście trwa nadal!!!
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka ❤❤❤❤❤
Niech to szczęście trwa nadal!!!
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Załączniki
Podziel się: