reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Już po wizycie...więc narazie nie ma pęcherzyka bo tp za wcześnie. Według lekarza beta dobra. Za tydzień na być widać pecherzyk. Tylko że wszystkie hormony sa do du... leków tyle co przy in vitro. A na dodatek endykrynologa muszę na gwalt znaleźć . TSH 4.23 :( progresteron tylko 13.17 i układ krzepnięcia też zły...
Dobrze, że beta w porządku.
Coś mnie ominęło jak widzę, to naturals czy po transferze? :)
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po wizycie...więc narazie nie ma pęcherzyka bo tp za wcześnie. Według lekarza beta dobra. Za tydzień na być widać pecherzyk. Tylko że wszystkie hormony sa do du... leków tyle co przy in vitro. A na dodatek endykrynologa muszę na gwalt znaleźć . TSH 4.23 :( progresteron tylko 13.17 i układ krzepnięcia też zły...

Kochana! Ale my wszystkie mamy mormonki złe - inaczej by nas tu nie było!!! Ważne, że lekarz ma kontrolę i będzie wyrównywał. Nie stresuj się i daj doktorkowi swoje robić.będzie super!!! ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisiaj jeszcze mam wizytę jak się wepcham to załatwia i endykrynologa. Dziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :* @dżoasia biorę przykład z Ciebie i tylko mega pozytywne nastawienie :) mój lekarz stwierdził że mam rozleniwione jajniki...pozatym te długie cykle to odzywają się policystyczne jajniki.
Od jutra leżę i pachne:D

Dziewczyny dzisiaj jeszcze mam wizytę jak się wepcham to załatwia i endykrynologa. Dziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :* @dżoasia biorę przykład z Ciebie i tylko mega pozytywne nastawienie :) mój lekarz stwierdził że mam rozleniwione jamniki...
A już widzę, że naturals się trafił. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. [emoji8]
Kiedy mówiłaś, że nie wierzysz w cuda, może czas zacząć. :)

Dobrze, że beta w porządku.
Coś mnie ominęło jak widzę, to naturals czy po transferze? :)
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. :)

Transfer łozkowy.... wiem dziewczyny skąd ten cud.... moje dzieciątko się poczeło jak m przyjechał na nową sypialnię...No to akurat nawet na ten weekend popadalo...A więc wszystkie wymieniać meble :yes:

Kochane czuje sie fatalnie z dnia na dzień gorzej mam wrażenie ze to sie nie kończy... nie potrafie sobie z tym poradzić.. w sumie z mieszkania w niemczech wieksze gabaryty zabrane mniejsze musze jeszxze 2 razy zabrac.. w pl moge podjac prace dopiero od 1lipca gdyż nie można byc podwojnie ubezpieczonym itd... ogólnie tragedia.. no jak juz dojde do siebie moze sie spotkamy ... bo w pl 0 znajomych :( placz ...

Asiu a może narazie jakaś praca charytatywna (np. schronisko dla zwierząt, pck itp). Pomoc potrzebna jest wszędzie, a Tobie to też dobrze zrobi.

Dziewczyny dzisiaj jeszcze mam wizytę jak się wepcham to załatwia i endykrynologa. Dziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :* @dżoasia biorę przykład z Ciebie i tylko mega pozytywne nastawienie :) mój lekarz stwierdził że mam rozleniwione jajniki...pozatym te długie cykle to odzywają się policystyczne jajniki.
Od jutra leżę i pachne:D
Prawidłowe podejście!! Jeszcze do tego piosenka "Idealnie" [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kuku! Tak się stresowałam,a ja już po tej biopsji ;) troszkę zaszczypalo ,ale myślałam ,ze będzie gorzej! Teraz czekam na wynnik ,aż do maja :( ufff tak długo :mad::mad:

Mam nadzieję że lekami uda się wszystko naprostować! Kochana musisz być teraz dobrej myśli,i wierzyć w swoje Maleństwo!

reklama
Musi się udać, bo jak powiedziałam do mojego, że to dziewczyna będzie to najpierw się zdziwił skad wiem, a potem stwierdził że będzie Oleńka i tak cały czas gada do brzucha:D Może to ciut naiwne ale wierzę, że teraz będzie dobrze. Najwyżej potem będę płakać, ale nie czas teraz na to ;)
A kochana kiedyś myślałam o Tobie i tak mi się przypomniało, że zaczęłaś tą dietę Dąbrowskiej - jak Ci idzie/szło? Dałaś radę wytrzymać?
Dalam rade 10 dni [emoji4] oczyscilam sie przed ciaza [emoji4]
A Tobie sie uda i teadycyjnie masz mnie zarazic [emoji4]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry