reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane czuje sie fatalnie z dnia na dzień gorzej mam wrażenie ze to sie nie kończy... nie potrafie sobie z tym poradzić.. w sumie z mieszkania w niemczech wieksze gabaryty zabrane mniejsze musze jeszxze 2 razy zabrac.. w pl moge podjac prace dopiero od 1lipca gdyż nie można byc podwojnie ubezpieczonym itd... ogólnie tragedia.. no jak juz dojde do siebie moze sie spotkamy ... bo w pl 0 znajomych :( placz ...
Kochana trzymaj sie. Jesteśmy z Tobą myślami.

reklama
Mam nadzieję że lekami uda się wszystko naprostować! Kochana musisz być teraz dobrej myśli,i wierzyć w swoje Maleństwo!
Musi być dobrze...Od jutra pozytywne myślenie a piosenka idealnie to jedna moich ulubionych :-D czekają mnie do wtorku 4 zastrzyki dziennie:szok: ale mogę się kuć co 5 minut albo i z igla chodzic aby tylko malenstwo grzecznie rosło u mamusi w brzuszku, to już mogą 4 ciąża ... przecież nie mogę mieć znowu pustego jaja ani biochemicznei bo już miałam...czyli teraz czas na piękne dzieciątko:tak:

Musi być dobrze...Od jutra pozytywne myślenie a piosenka idealnie to jedna moich ulubionych :-D czekają mnie do wtorku 4 zastrzyki dziennie:szok: ale mogę się kuć co 5 minut albo i z igla chodzic aby tylko malenstwo grzecznie rosło u mamusi w brzuszku, to już mogą 4 ciąża ... przecież nie mogę mieć znowu pustego jaja ani biochemicznei bo już miałam...czyli teraz czas na piękne dzieciątko:tak:
Omg a.co to za.zastrzyki?

Podobno puste jajo zdarza się raz tylko ;))) więc nie licz na drugie, będzie dobrze!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Musi się udać, bo jak powiedziałam do mojego, że to dziewczyna będzie to najpierw się zdziwił skad wiem, a potem stwierdził że będzie Oleńka i tak cały czas gada do brzucha:D Może to ciut naiwne ale wierzę, że teraz będzie dobrze. Najwyżej potem będę płakać, ale nie czas teraz na to ;)
A kochana kiedyś myślałam o Tobie i tak mi się przypomniało, że zaczęłaś tą dietę Dąbrowskiej - jak Ci idzie/szło? Dałaś radę wytrzymać?[/QUOTE

@dzoasia pewnie że się uda. Myślalam ostatnio o Tobie i innych no i o naszej @asinka89 . Powodzenia dziewczyny!

reklama
@marg88 przy TSH powyżej 2 w ciąży trzeba brać coś na zbicie. Twoje tsh powyżej 4 może zaszkodzić maluszkowi dużo bardziej niż eutyrox :/. Każdy gin Ci to powie, każdy endo. I przy takim Tsh trzeba to wdrożyć natychmiast, bo tarczyca niestety w ciąży robi co chce. @dżoasia dobrze Ci pisze.
@annemarie gin z Invimedu powiedział, ze skoro te moje ciąże dają takue marne efekty, to on się obawia, ze nie uda się wyhodować w ogole zarodków z moich jaj. I pgs, i pgd nie pomoże. Już szybciej mogę myśleć o KD, ale póki zachodzę dał mi rok, ze może trafię na dobrą ciążę :/ to rozmowa z grudnia. W międzyczasie trafiła się biochemiczna.
To sa cholernie trudne decyzje i nikt ich za was nie podejmie. Ja tez sie ze swoimi komorkami bujalam bo przeciez jak tyle ich bylo, zapladnialy sie dzielily to przeciez cos musi byc dobrego. 3 lata tak przewalilam, ale wiem ze zrobilam wszystko, zgodnie ze swoim sercem i sumieniem. Zrobilismy KD , pierwsze puste jajo, drugie na razie ok. Jesli czujesz ze chcesz jeszcze probowac , to dzialajcie . Dojdziecie w koncu do sciany i sami stwierdzicie ze nie ma sie co z koniem kopac:(przynajmniej bedziesz wiedziala ze zrobiliscie wszystko:)

Do góry