I tak sie konczy dobroc dla rodziny a co do pieprzyka to uwazam ze dobrze ze wycielas i nawet gdyby mial sie transfer przesunac to zdrowie przyszlej mamy najważniejsze ! glowa do gory i zobaczysz ze pouklada sie. musi@marg88 ale cudownie gratuluję!!
Dziewczyny, może pamiętacie, a może nie, ale pisałam jakiś czas temu że musiałam usunąć pieprzyk który mnie swędział. Dzisiaj odebrałam wynik, okazało się to znamię o niepewnym potencjale złośliwości z tego co wyczytałam w necie stan przedczerniakowy... na szczęście usunięte w całości z marginesem. W środę idę do dermatologa i mam nadzieję, że nie będę musiała przekładać transferu jak nie urok, to kuźwa, sraczka... jakby tego było mało, to zaprosiliśmy na święta rodzinę Męża, myślałam że albo nie przyjadą, albo przyjedzie kilku, a to cała rodzina się zwali, będzie nas kilkanaście osób a ja oczywiście w czarnej dupie z przygotowaniami
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Ranny boooskie niedługo na tym forum to tylko ja zostanę i będę gadać do siebie ogrooomnie się cieszę będziecie dobrymi mamami iwo i jak po rozmowie zostajecie w tym ośrodkuZa chwilę faktycznie zmienimy nazwę na forum! :-)
Gratuluje!!Dziekuje
Mam nadzieje ze ten cud zostanie juz z nami na zawsze.
A tak swoja droga to niby wiosny nie widac a na forum...owszem
Oby tak dalej dziewczyny...
Bede Was dalej podglądać i pisac co u mnie bo sie uzaleznilam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Spoooczko spoczko ja na razie sie nigdzie nie wybieram.Ranny boooskie niedługo na tym forum to tylko ja zostanę i będę gadać do siebie ogrooomnie się cieszę będziecie dobrymi mamami iwo i jak po rozmowie zostajecie w tym ośrodku
marzycielka81
Gratulacje wszystkim :-)
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
chlopkers
Kolejne cudowne wieści [emoji3] Gratulacje!!![emoji173]Hej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Niech to szczęście trwa nadal!!!
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Dziewczyny, nawet nie macie pojecia ile dajecie nadziei! Moze w moim przypadku akurat nie na naturalsa, ale na udane podejscie to juz napewno[emoji7]
dżoasia
Nununu!! Wszystkie zostaniemy tylko nazwe zmienim - to już mamy ustalone Margit, mam naddzieję, że Ty w przyszłym cyklu jedziesz z koksem, bez wymówek!! :*Ranny boooskie niedługo na tym forum to tylko ja zostanę i będę gadać do siebie ogrooomnie się cieszę będziecie dobrymi mamami iwo i jak po rozmowie zostajecie w tym ośrodku
Teraz wszystko bedzie takie bleee... musisz to przetrwac bo jeszcze bedzie pieknie sprobuj w to uwierzyc ...Kochane czuje sie fatalnie z dnia na dzień gorzej mam wrażenie ze to sie nie kończy... nie potrafie sobie z tym poradzić.. w sumie z mieszkania w niemczech wieksze gabaryty zabrane mniejsze musze jeszxze 2 razy zabrac.. w pl moge podjac prace dopiero od 1lipca gdyż nie można byc podwojnie ubezpieczonym itd... ogólnie tragedia.. no jak juz dojde do siebie moze sie spotkamy ... bo w pl 0 znajomych placz ...
dżoasia
Ciąg dalszy mojej historii z biedro
Dzisiaj mój tak ogląda i szuka jakiejś flaszeczki na święta, po czym wybrał coś tam i za chwilę takim smętnym głosem do mnie:
"Widzisz jak tu czerwono? Dzisiaj to już musisz sobie tylko pomarzyć" - na półkach z winem nadal ta sama promo, że drugi produkt za pół ceny Dożarciuch jeden
Dzisiaj mój tak ogląda i szuka jakiejś flaszeczki na święta, po czym wybrał coś tam i za chwilę takim smętnym głosem do mnie:
"Widzisz jak tu czerwono? Dzisiaj to już musisz sobie tylko pomarzyć" - na półkach z winem nadal ta sama promo, że drugi produkt za pół ceny Dożarciuch jeden
reklama
Hej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka ❤❤❤❤❤
Niech to szczęście trwa nadal!!!
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Gratulacje!!!
Cud za cudem
Której się jeszcze okres spóźnia
Podziel się: