reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@marg88 ale cudownie :) gratuluję!! :)

Dziewczyny, może pamiętacie, a może nie, ale pisałam jakiś czas temu że musiałam usunąć pieprzyk który mnie swędział. Dzisiaj odebrałam wynik, okazało się to znamię o niepewnym potencjale złośliwości :( z tego co wyczytałam w necie stan przedczerniakowy... na szczęście usunięte w całości z marginesem. W środę idę do dermatologa i mam nadzieję, że nie będę musiała przekładać transferu :sad: jak nie urok, to kuźwa, sraczka... jakby tego było mało, to zaprosiliśmy na święta rodzinę Męża, myślałam że albo nie przyjadą, albo przyjedzie kilku, a to cała rodzina się zwali, będzie nas kilkanaście osób a ja oczywiście w czarnej dupie z przygotowaniami :errr:
I tak sie konczy dobroc dla rodziny ;) a co do pieprzyka to uwazam ze dobrze ze wycielas i nawet gdyby mial sie transfer przesunac to zdrowie przyszlej mamy najważniejsze ! glowa do gory i zobaczysz ze pouklada sie. musi

reklama
Hej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Niech to szczęście trwa nadal!!! :tak:
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć;-) ;)
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Kolejne cudowne wieści [emoji3] Gratulacje!!![emoji173]
Dziewczyny, nawet nie macie pojecia ile dajecie nadziei! Moze w moim przypadku akurat nie na naturalsa, ale na udane podejscie to juz napewno[emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ranny boooskie niedługo na tym forum to tylko ja zostanę i będę gadać do siebie;) ogrooomnie się cieszę będziecie dobrymi mamami:biggrin2: iwo i jak po rozmowie zostajecie w tym ośrodku
Nununu!! Wszystkie zostaniemy tylko nazwe zmienim - to już mamy ustalone ;) Margit, mam naddzieję, że Ty w przyszłym cyklu jedziesz z koksem, bez wymówek!! :* :)

Kochane czuje sie fatalnie z dnia na dzień gorzej mam wrażenie ze to sie nie kończy... nie potrafie sobie z tym poradzić.. w sumie z mieszkania w niemczech wieksze gabaryty zabrane mniejsze musze jeszxze 2 razy zabrac.. w pl moge podjac prace dopiero od 1lipca gdyż nie można byc podwojnie ubezpieczonym itd... ogólnie tragedia.. no jak juz dojde do siebie moze sie spotkamy ... bo w pl 0 znajomych :( placz ...
Teraz wszystko bedzie takie bleee... musisz to przetrwac bo jeszcze bedzie pieknie sprobuj w to uwierzyc ...

Ciąg dalszy mojej historii z biedro :D
Dzisiaj mój tak ogląda i szuka jakiejś flaszeczki na święta, po czym wybrał coś tam i za chwilę takim smętnym głosem do mnie:
"Widzisz jak tu czerwono? Dzisiaj to już musisz sobie tylko pomarzyć" - na półkach z winem nadal ta sama promo, że drugi produkt za pół ceny:p Dożarciuch jeden :D

reklama
Hej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka ❤❤❤❤❤
Niech to szczęście trwa nadal!!! :tak:
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć;-) ;)
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???

Gratulacje!!! :)
Cud za cudem :)
Której się jeszcze okres spóźnia :D

Do góry