Za dużo foto shoppaO rety!! Dobra, przyznaje - zrobilam.jedno zdj z ukryciata najladniejsza to @JoannaRak po obozie
szlysmy wtedy Asie odprowadzic na autobus
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za dużo foto shoppaO rety!! Dobra, przyznaje - zrobilam.jedno zdj z ukryciata najladniejsza to @JoannaRak po obozie
![]()
hehe, uśmiałam się sama ze swojej głupotyJestem pod wrażeniem Twojej kreatywności![]()
To dobrze ze to nic groznego [emoji4] bo dla laika brzmi bardzo powaznieEj, ja nie mam problemów właściwie. To jedna żyła tylko ma kiepskie zastawki. Czekam dwa lata na operacje już bo w szpitalu pierwszym skończyły się pieniądze ale tak szczerze nie mam dolegliwości poza tym ze jak długo stoję w miejscu to kuje. Masa ludzi by się zakwalifikowała do wycięcia tej czy innej żyły jak by była przebadana. Kosmetycznie tez ledwo widać. Ale dzięki![]()
Mowisz powaznie z tym antybiotykiem??? [emoji54] [emoji54] [emoji54]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczko, Ty ostatnio pisałaś, że u Ciebie jest duże ryzyko poronień. Coś w związku z tym masz stwierdzone, czy tylko przez to pco lekarze ci tak mówią?
Super![emoji173] pozazdroscic (oczywiscie tak pozytywnie) zdrowka [emoji4]Tak
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W środę wizytahehe, uśmiałam się sama ze swojej głupoty
Tamiza kiedy u Ciebie jakiś monicik?![]()
Haha czyli mialas racje ze ja.na.bete a ty na transfer...W środę wizyta10 dc będzie ale transfer obstawiam ok 20 dc
Mąż mowi żebym przeszła do T-mobile bo tam mają najszybsze transfery![]()
O rety!! Dobra, przyznaje - zrobilam.jedno zdj z ukryciata najladniejsza to @JoannaRak po obozie
![]()
O rety!! Dobra, przyznaje - zrobilam.jedno zdj z ukryciata najladniejsza to @JoannaRak po obozie
![]()