reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pilnuj bety. Nie chce straszyc ale ostrzec ja akurat (wiek ze kazdy przypadek jest inny, i inne objawy) mialam bete 130 potem spadla 120 a nastepnie urosla do 149 i przestala rosnac. Lekarz mi powiedzial odstaw leki jak dostaniesz miesiaczke to znaczy ze sie oczyscilo i nie udalo. W moim przypadku zaufalam lekarzowi, dostalam miesiaczke a 4 tyg pozniej trafilam na sor z rozlana ciaza pozamaciczna jajowodowa brakowalo paru godzin i bylo by po mnie. Zdrowy rozsadek moj i ratownika mnie uratował. Po miesiaczce dodam ze nie mialam juz zadnych objawow ciazy ale przed to bole itp byly. Reasumujac moniturujcie bete jak kaza odstawic leki sprawdz by spadla o 0 lub do 2 mimo miesiaczki bo moze byc roznie

Naczytałem się o tym i wiem że w przypadku gdy każe odstawić to musimy badać się aż zejdzie do 0 ale dzięki za radę.

Pilnuj bety. Nie chce straszyc ale ostrzec ja akurat (wiek ze kazdy przypadek jest inny, i inne objawy) mialam bete 130 potem spadla 120 a nastepnie urosla do 149 i przestala rosnac. Lekarz mi powiedzial odstaw leki jak dostaniesz miesiaczke to znaczy ze sie oczyscilo i nie udalo. W moim przypadku zaufalam lekarzowi, dostalam miesiaczke a 4 tyg pozniej trafilam na sor z rozlana ciaza pozamaciczna jajowodowa brakowalo paru godzin i bylo by po mnie. Zdrowy rozsadek moj i ratownika mnie uratował. Po miesiaczce dodam ze nie mialam juz zadnych objawow ciazy ale przed to bole itp byly. Reasumujac moniturujcie bete jak kaza odstawic leki sprawdz by spadla o 0 lub do 2 mimo miesiaczki bo moze byc roznie
Jeszcze tylko powiedz jak sie zorientowali że to pozamaciczna była. Wolę wiedzieć na co kierować lekarzy w razie w.

woooow taka zwierzyna mówisz i to w Wawie... suuuper.
Ja sie wychowałam na jelonkach. Lazurowa i te rejony. po drugiej stronie lazurowej pola uprawne były. pamietam ze mama kazałaisc kupic kapuste czy cos a ja z kolezanka na pole i wykopywałysmy a piniążek do kieszeni hahaha teraz blok na bloku. Kurdę Koniczyna i LAseczki z Wawy np. @Oczekiwanie2017 , ,@labelladurmiente ,@Margit2018 @walczaca o szczescie i kto tam jeszcze zorganizujmy spotkanie w Wawie! Trochę nas jednak jest! Kto jest za?:) @PaulinkaP kiedyś mówiłas ze jak coś to przyjedziesz też. Chętna? :)
Chętna jestem ;)

reklama
Do góry