Za dużo foto shoppa jeszcze niedawno mówiłaś o nadmiarze kg a teraz taka chuda.... chyba że wszystkie byliście na tym obozieO rety!! Dobra, przyznaje - zrobilam.jedno zdj z ukrycia ta najladniejsza to @JoannaRak po obozie szlysmy wtedy Asie odprowadzic na autobus
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
hehe, uśmiałam się sama ze swojej głupotyJestem pod wrażeniem Twojej kreatywności
Tamiza kiedy u Ciebie jakiś monicik?
chlopkers
To dobrze ze to nic groznego [emoji4] bo dla laika brzmi bardzo powaznieEj, ja nie mam problemów właściwie. To jedna żyła tylko ma kiepskie zastawki. Czekam dwa lata na operacje już bo w szpitalu pierwszym skończyły się pieniądze ale tak szczerze nie mam dolegliwości poza tym ze jak długo stoję w miejscu to kuje. Masa ludzi by się zakwalifikowała do wycięcia tej czy innej żyły jak by była przebadana. Kosmetycznie tez ledwo widać. Ale dzięki
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka83
Mowisz powaznie z tym antybiotykiem??? [emoji54] [emoji54] [emoji54]
Tak
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka83
Biedroneczko, Ty ostatnio pisałaś, że u Ciebie jest duże ryzyko poronień. Coś w związku z tym masz stwierdzone, czy tylko przez to pco lekarze ci tak mówią?
Tak mówią przy PCO
chlopkers
Super![emoji173] pozazdroscic (oczywiscie tak pozytywnie) zdrowka [emoji4]Tak
tamiza
W środę wizyta 10 dc będzie ale transfer obstawiam ok 20 dchehe, uśmiałam się sama ze swojej głupoty
Tamiza kiedy u Ciebie jakiś monicik?
Mąż mowi żebym przeszła do T-mobile bo tam mają najszybsze transfery
dżoasia
Haha czyli mialas racje ze ja.na.bete a ty na transfer... kciukow nie puszczam!!!W środę wizyta 10 dc będzie ale transfer obstawiam ok 20 dc
Mąż mowi żebym przeszła do T-mobile bo tam mają najszybsze transfery
O rety!! Dobra, przyznaje - zrobilam.jedno zdj z ukrycia ta najladniejsza to @JoannaRak po obozie szlysmy wtedy Asie odprowadzic na autobus
ASKA-DZIADYGO!!!!nabrałam się
reklama
Biedroneczka83
O rety!! Dobra, przyznaje - zrobilam.jedno zdj z ukrycia ta najladniejsza to @JoannaRak po obozie szlysmy wtedy Asie odprowadzic na autobus
Za ładne i za zgrabne jesteście na moje koleżanki )) może grupa warszawska będzie bliżej normy ))
Podziel się: