reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeśli tak wygląda sytuacja i masz pełne wsparcie Małża to ja bym wzięła komórkę dawczyni. Jeśli żaden mrozaczek nie oczekuje na Ciebie to nie masz sobie też nic do zarzucenia. Podejrzewam, że masz rację... wiek niestety nie działa na naszą korzyść. Przecież to i tak będzie Twoje/Wasze dziecko :) Ja chyba jeszcze bardziej dla siebie bym wszystko przegadała z Małżem, a rodzina czy przyjaciele wcale nie muszą znać wszystkich szczegółów przecież ;)
@Barburka też jestem bardziej w strone dk i m@łżowina ma też , nawet moje kochane siorki chciały mi dać jajca ale jedna ma 37 l , a druga 39 l wiec też stare ;) jajca mają. Pewnie , ze nikt nie musi wiedzieć bo jak sie uda bedzie moje dzidzi - :-D

reklama
Ale mi zwykłej luteiny nie wypisują na R w invimed a u mojego lekarza już tak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1. Luteina nawet nie na R nie kosztuje duzo.
2. Ja w koinice raz fostalam.na R a raz nie. Poprostu jedna z poloznych spytala czy jestem u bezpieczona to wypisze na R. Jej dobra wola. Wiec teraz mowie juz kazdej zeby luteina byla na R. I daja. Moze wystarczy poprosic.

@Barburka też jestem bardziej w strone dk i m@łżowina ma też , nawet moje kochane siorki chciały mi dać jajca ale jedna ma 37 l , a druga 39 l wiec też stare ;) jajca mają. Pewnie , ze nikt nie musi wiedzieć bo jak sie uda bedzie moje dzidzi - :-D

Pewnie że Twoje, to Ty je będziesz nosić pod sercem i to dźwięk Twojego serca będzie je uspokajał [emoji173]️

Agniecha, w niektórych klinikach jest opcja zapładniania komórek nasieniem męża i dawcy 50/50%. Może jest tez opcja, żeby komórki były 50/50 twoje i dawczyni? Jeśli byłaby taka opcja to na Twoim miejscu będąc chyba bym taka opcję wybrała :)
@dżoasia nosz kuwa naprawde z ciebie doktórka - podpórka ( podpora) jeszcze jestem tempizna w te info nawet nie wiedziałam o tym - dzieki

1. Luteina nawet nie na R nie kosztuje duzo.
2. Ja w koinice raz fostalam.na R a raz nie. Poprostu jedna z poloznych spytala czy jestem u bezpieczona to wypisze na R. Jej dobra wola. Wiec teraz mowie juz kazdej zeby luteina byla na R. I daja. Moze wystarczy poprosic.

60 a 9 pln przy takich dawkach i ilości opakowań to jednak dużo. Dla mnie przynajmniej.
W klinice po prostu nie daja i już.

Hej dziewczyny mam problem byłam w sobotę i u lekarza pierwszego kontaktu dostałam antybiotyk mam kaszel i katar i ogólnie jestem osłabiona ledwo mówię i mam jakąś biala plamę w gardle taką jak by rana i nie qiem czy iść do pracy na 13 czy iść do lekarza swojego po l4 w czwartek mam Ginekologa i nie wiwm co robić czuje sie kiepsko pomocy co byście zrobiły???
Nie masz anginy?? Jesli nadal czujesz sie zle to idz po l4, praca w chorobie nie jest dobrym wyjsciem, dluzej sie zdrowieje a i efektywnosc mniejsza

No niestety heparyna nie jest refundowana, chyba że się ma znajomego lekarza, któremu się chce kombinować, lub wskazania od hematologa.
mi gin przepisuje na znizke bez znajomosci i wskazan hematologa, mam zespol antyfosfolipidowy i mam refundowane zastrzyki

Ostatnia edycja:
reklama
A mi hormony wariują i oczywiście w słodkie idą;) a to dopiero początek stymulacji hi
effe051a58db913f38fc814ab7139b89.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry