To ja zylam w przekonaniu ze to tylko ciepelko lekkie i tyle :/Kochana, jakies rzeczy typu ipl itp bola mniej lub wcale, kosztuja rowniez mniej, ale one dzialaja na krotko. A te ktore faktycznie maja dobre dzialanie dlugofalowe (ja kiedys golilam nogi codziennie, bikini odrastalo brzydko i widocznie po 8h, a teraz wystarczy mi przejechac 1 x na 1-2 tyg) bola jak nie wiem i sa drogie. Ale da sie to ogarnac.
Tez spoko ze placisz co ok 6tyg za zabieg wiec to nie jest tak ze wyskakujesz z duzej gotowki jednorazowo [emoji5]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
misis188
Fanka BB :)
Kochana a u wielu pobolewanie jak.na okres świadczyło o ciazyDziewczyny boje się bo od rana tak jak pisałam temperatura dopochwowa 37.7 i brzuch pobolewa mnie jak na okres . Czy biorąc luteinę i duphaston miesiączka może przyjść normalnie ? Tak się boje ...
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Muszę wytrzymac do środy ,bo chce mieć pewny wynik ,a tak będę myśleć że może za wcześnieTemp ciała zawsze jest podwyższona w drugiej fazie cyklu. Te 37,7 to dosc wysoko, nie jesteś czasem przeziębiona? Wszelkiego rodzaju bóle jak i ich brak nie są żadnymi objawami - niektóre je mają, niektóre nie. Nie katuj się, idź na tą betę bo do środy sfiksujesz
misis188
To mi lekarz powiedział ze mi nie moze dac z refundacja:/po poronieniach też jest refundowana
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Tak mi mówKochana a u wielu pobolewanie jak.na okres świadczyło o ciazy
Agniecha1508
@Barburka , mrożaczki mi nie zostały - niestety. Ze stymulacja tez nie było problemu - szła dobrze i na leki majatku nie wydałam. Pobrali 15 jaj - nadawało sie 5- trzy sie zapłodniły - z tego w 3 dniu podali jedno , a 2 nie rozwineło sie I tak mysle czy ja nie stara juz , ze one sie nie rozwijały. Amh tez mam oki itd , itd wiec mysle , ze to o pesel chodziBardzo ciężka decyzja... ja osobiście nie wiem czy nie byłoby mi żal mojej komórki... czy nie zastanawiałabym się ciągle czy z niej się uda.. z drugiej strony może tak to widzę bo mam 28 lat... a dużo masz swoich komórek? Jak jedną to ja bym ją zabrała... Finanse wiążą się i tak z kredytem... Bardzo dobrze że masz takie olbrzymie wsparcie praktycznie z każdej strony. Nawet jeśli ODPUKAĆ by się nie udało to "tracisz" miesiąc, góra dwa miesiące a zyskujesz pewność, że zrobiłaś wszystko ze swoimi komórkami...
misis188
Jesli masz tylko taka mozliwosc i gdzie w sumie u Ciebie sa wskazana to trzeba szukac bo z refundacja to ona podobno grosze kosztujeTzn. Ja mam doplera z niedrożnością zastawek żyły na całej nodze i skierowanie na operacje zylakow. I zawsze w badaniach mam duża krzepliwość - tak w granicach normy.
W Novum refundacji nie dostałam ale się tego nawet nie spodziewałam. Ale wiem ze od serduszka coś tam mogą jeśli chcą lekarze znaleźć żeby wpisać do refundacji. A jak nie znajda to odwiedzę hematologa. Może dostane to wskazanie
misis188
Jak pojdziesz z takim nastawieniem to pewno bedzie lepiej u nas dziewuchy przed laserami braly ketonal bodajże zeby mniej.bolalo a i tak jak zdawaly relacje to byly brzydkie slowaTo ja zylam w przekonaniu ze to tylko ciepelko lekkie i tyle :/
Biedroneczka83
Tzn ja je jutro mam zrobic tylko nie wiem gdzie w Wawie bo w moim labo nie robia.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdź na diagnostyce oni tam dużo mają badań są tańsi niż synevo i dużo punktów w Warszawie jest; o ok. 15.00 wyniki online
Diag.pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Biedroneczka83
Bo ja mialam lutinus a nie luteine
Ale mi zwykłej luteiny nie wypisują na R w invimed a u mojego lekarza już tak.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: