reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny . Mam pytanie . Wczoraj po 22 zauważyłam nie wielkie krwawienie ... mysle dostałam ale takie prawdziwe krwawienie zaczęło się dopiero dziś . Pytanie teraz od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu , od wczoraj czy od dziś ?? Jest to dla mnie ważne bo muszę zacząć się ostrzykiwac od drugiego dnia cyklu . Pomóżcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś 1 dc cyklu liczysz

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
3mam kciuki zeby bylo wszystko dobrze. Ja tez mam duzego krwiaka takiego jak ciaza dzis zaczynam 9tydzien. Jutro tez mam wizyte kontrolna w sprawie w/w. Ja z kolei plamie na czerwono tak raz dziennie laczy sie to z bolami jajnikow lub podbrzusza. Duzo nie plamie ale jak zaczna sie bole to i krew poleci. Niby z dzidza wszystko ok ale ciaza nie umiem sie cieszyc bo w ciaglym strachu z dnia na dzien i ciagle mysle oby dalej jeszcze troche :/ noi lezing non stop co tez do depresji moze doprowadzic bo kurcze 1-2-3 tyg mozna polezec ale w moim przypadku to juz 2 miesiac od poczatku leze. ;( w kazdym badz razie zycze powodzenia dzis i bede
Dzięki Falus. No dokładnie rozumiem co czujesz. Kazdy dzien jest dniem wygranym, myslam, ze to bedzie najlepszy czas a tu prosze jeden wielki stres. Plecy bolą od leżenia... ta krew raz dziennie to sie pewnie krwiak oczyszcza ale wiadomo kazdy ból człowiek mysli co bedzie. Jakbyśmy na chodzie były mozna sie oderwać a tak... myślenie o tym. Mam nadzieje, ze nam to wszystko minie i będziemy sie normalnie cieszyć ciąża. Dzieki za kciuki przydadzą sie!

@anuska130 niech drapna porządnie tak żeby Twoje kropki mogły się swobodnie zadomowic ✊
@dżoasia no co ja będę pisać :laugh2: czekamy na info !! ✊ dasz sobie radę :D
@malena100 kciuki za maleństwo! ✊✊ niech wszystko będzie na swoim miejscu ✊ czekamy na info ❤
@Malinka1989 udanego jajcobrania ✊ :D niech później się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę ✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ✊
Trzymam kciuki za wszystkie :-)

@Summer88 - ta wyprowadzka była możliwa ze względu na to, że nie mieli dzieci. Gdyby było inaczej to pewnie zostalibyśmy w okolicy.

Co to krwi - jak po świeżej jest ciemna (i cała gama innych kolorów oprócz jasnoczerwonej), to powinno być dobrze. Teraz trzeba zobaczyć na USG, co to się wczoraj wydarzyło. Szkoda, że wizytę masz dopiero o 14, sporo nerwów.

Ostatnia edycja:
@Summer88 - ta wyprowadzka była możliwa ze względu na to, że nie mieli dzieci. Gdyby było inaczej to pewnie zostalibyśmy w okolicy.

Co to krwi - jak po świeżej jest ciemna (i cała gama innych kolorów oprócz jasnoczerwonej), to powinno być dobrze. Teraz trzeba zobaczyć na USG, co to się wczoraj wydarzyło. Szkoda, że wizytę masz dopiero o 14, sporo nerwów.
Tak z dziećmi to wiadomo Tata musi byc blisko. Dzieci meza wola Tatę niz Mamę wiec ona jeszcze bardziej zła...wciska chłopaków kiedy moze a wiadomo my nie odmówimy. Ahhh do tej 14 zeby gryzę i mam huśtawkę nastrojów. Dam znac po wizycie i dzieki za wsparcie.

reklama
Do góry