reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@anuska130 niech drapna porządnie tak żeby Twoje kropki mogły się swobodnie zadomowic ✊
@dżoasia no co ja będę pisać :laugh2: czekamy na info !! ✊ dasz sobie radę :D
@malena100 kciuki za maleństwo! ✊✊ niech wszystko będzie na swoim miejscu ✊ czekamy na info ❤
@Malinka1989 udanego jajcobrania ✊ :D niech później się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę ✊

MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ✊
Dzis caly wachlarz wizyt:) piekneho pecherzyka :) duzo jajeczek i to pieknych :) @dżoasia dajesz dzisiaj :D no i udanego zabiegu drapania :) za wszystkie ✊✊✊✊

reklama
To te lasery bola?
Kochana, jakies rzeczy typu ipl itp bola mniej lub wcale, kosztuja rowniez mniej, ale one dzialaja na krotko. A te ktore faktycznie maja dobre dzialanie dlugofalowe (ja kiedys golilam nogi codziennie, bikini odrastalo brzydko i widocznie po 8h, a teraz wystarczy mi przejechac 1 x na 1-2 tyg) bola jak nie wiem i sa drogie. Ale da sie to ogarnac.
Tez spoko ze placisz co ok 6tyg za zabieg wiec to nie jest tak ze wyskakujesz z duzej gotowki jednorazowo [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U kosmetyczki slyszalam ze bardzo jesli chodzi o kaczuszke:) ale sama sie zastanawialam czy tym cudem co ma @dżoasia boli
Tym cudem nie boli, chyba ze sie ustawi zle natezenie swiatla. Czuc tylko takie ciepelko, czasem delikatne jakby uszczypniecie a jak boli to trzeba zmniejszyc natezenie. Mam ten model z automatycznym dopasowywaniem natezenia, ale on jak raz ustawi to tak jedzie i jak np z lydek i ud przechodze blizej muszelki i zaczyna bolec to znow klikam zeby sie ustawilo. Proste jak odsluga aplikatora do lutinusa:laugh2:

Kochana, jakies rzeczy typu ipl itp bola mniej lub wcale, kosztuja rowniez mniej, ale one dzialaja na krotko. A te ktore faktycznie maja dobre dzialanie dlugofalowe (ja kiedys golilam nogi codziennie, bikini odrastalo brzydko i widocznie po 8h, a teraz wystarczy mi przejechac 1 x na 1-2 tyg) bola jak nie wiem i sa drogie. Ale da sie to ogarnac.
Tez spoko ze placisz co ok 6tyg za zabieg wiec to nie jest tak ze wyskakujesz z duzej gotowki jednorazowo [emoji5]

Kochana pizesz to tym light sheer dual (czy-cos-tam)? Ja sie skusilam na tego ipl-a bo kasy na inne cuda brak, poki co i tak jestem.szczesliwa, ale moze za niedlugo wymysla.metode ktora usunie faktycznie raz.na zawsze wszystko co niepotrzebne ;)

Kochana pizesz to tym light sheer dual (czy-cos-tam)? Ja sie skusilam na tego ipl-a bo kasy na inne cuda brak, poki co i tak jestem.szczesliwa, ale moze za niedlugo wymysla.metode ktora usunie faktycznie raz.na zawsze wszystko co niepotrzebne ;)
Kurcze, tak dokladnie nie pamietam [emoji52] Musze podpytac kolezanke. Mam taka bliska osobe kt pracuje m.in. z laserami. Mowila ze jak przychodza do nich klientki po zrobionym kiedys tam ipl, jest problem z zastosowaniem pozniej normalnego lasera. Ale zabij mnie, nie pamietam dokladnie o co tam chodzilo. Rozmowa generalnie dotyczyla ofert typu groupon, gdzie sie chwala ze za nieduze pieniadze mozna usunac wlosy a to normalna sciema, bo wlosiska szybko odrastaja. Dlatego ja od razu zdecydowalam sie na normalny (bolesny i drogi) laser. Placilam ok 300-400zl za zabieg. Ale po tym co mialam wczesniej (jestem typowo mocno owlosiona osoba, po 2-3 wlosy wyrastajace z jednego mieszka, dramat), po wielu latach usuwania woskiem (i pozniej 2 latach ogarniania powrastanych wloskow na bikini) jestem z laserka mega zadowolona [emoji4]

Dziewczyny jak to jest z tymi lekami po transferze, już w ciąży. Teraz mam niezłego stresa bo my mieszkamy w uk i nawet nie chce myslec jakie ceny tych leków są u nas... czy lekarz może wypisać recepte na całą ciąże żeby kupić to wszystko "na zapas" czy co jakiś czas trzeba robic badania i wtedy on dopasowuje dawkę? Dodam że do in vitro podchodzimy w Polsce

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Gosia a co u ciebie? Doleczylas sie? Od.kiedy immunosupresja?:)
Czekam na @ i zaczynam. W morfo jamism maly stan zapalny pewmie zostal jeszcze po przeziebieniu ale Pasnik napisal ze moge zaczynac. A dzis jade do Invicty pogadac z lekarzem o crio mam nadzieje ze da mi od razu leki zebym nie musiala przyjezdzac w 1 dniu cyklu. No i co mialam miec dzis 1dc i dupa ni widu ni slychu ale trudno wolne wziente stwierdzilam ze nie odwoluje wizyty ;)

reklama
Czekam na @ i zaczynam. W morfo jamism maly stan zapalny pewmie zostal jeszcze po przeziebieniu ale Pasnik napisal ze moge zaczynac. A dzis jade do Invicty pogadac z lekarzem o crio mam nadzieje ze da mi od razu leki zebym nie musiala przyjezdzac w 1 dniu cyklu. No i co mialam miec dzis 1dc i dupa ni widu ni slychu ale trudno wolne wziente stwierdzilam ze nie odwoluje wizyty ;)
Nooo!! To i za Twoją wizytę kciukolce ;)

Do góry