Dzis caly wachlarz wizyt piekneho pecherzyka duzo jajeczek i to pieknych @dżoasia dajesz dzisiaj no i udanego zabiegu drapania za wszystkie@anuska130 niech drapna porządnie tak żeby Twoje kropki mogły się swobodnie zadomowic
@dżoasia no co ja będę pisać czekamy na info !! dasz sobie radę ❤
@malena100 kciuki za maleństwo! niech wszystko będzie na swoim miejscu czekamy na info ❤
@Malinka1989 udanego jajcobrania niech później się pięknie zapladniaja i dadzą upragnioną ciążę ❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE ! ❤
reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Kochana, jakies rzeczy typu ipl itp bola mniej lub wcale, kosztuja rowniez mniej, ale one dzialaja na krotko. A te ktore faktycznie maja dobre dzialanie dlugofalowe (ja kiedys golilam nogi codziennie, bikini odrastalo brzydko i widocznie po 8h, a teraz wystarczy mi przejechac 1 x na 1-2 tyg) bola jak nie wiem i sa drogie. Ale da sie to ogarnac.To te lasery bola?
Tez spoko ze placisz co ok 6tyg za zabieg wiec to nie jest tak ze wyskakujesz z duzej gotowki jednorazowo [emoji5]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Tym cudem nie boli, chyba ze sie ustawi zle natezenie swiatla. Czuc tylko takie ciepelko, czasem delikatne jakby uszczypniecie a jak boli to trzeba zmniejszyc natezenie. Mam ten model z automatycznym dopasowywaniem natezenia, ale on jak raz ustawi to tak jedzie i jak np z lydek i ud przechodze blizej muszelki i zaczyna bolec to znow klikam zeby sie ustawilo. Proste jak odsluga aplikatora do lutinusaU kosmetyczki slyszalam ze bardzo jesli chodzi o kaczuszke ale sama sie zastanawialam czy tym cudem co ma @dżoasia boli
dżoasia
Kochana pizesz to tym light sheer dual (czy-cos-tam)? Ja sie skusilam na tego ipl-a bo kasy na inne cuda brak, poki co i tak jestem.szczesliwa, ale moze za niedlugo wymysla.metode ktora usunie faktycznie raz.na zawsze wszystko co niepotrzebneKochana, jakies rzeczy typu ipl itp bola mniej lub wcale, kosztuja rowniez mniej, ale one dzialaja na krotko. A te ktore faktycznie maja dobre dzialanie dlugofalowe (ja kiedys golilam nogi codziennie, bikini odrastalo brzydko i widocznie po 8h, a teraz wystarczy mi przejechac 1 x na 1-2 tyg) bola jak nie wiem i sa drogie. Ale da sie to ogarnac.
Tez spoko ze placisz co ok 6tyg za zabieg wiec to nie jest tak ze wyskakujesz z duzej gotowki jednorazowo [emoji5]
dżoasia
Gosia a co u ciebie? Doleczylas sie? Od.kiedy immunosupresja?Kochane powodzenia dzisiaj i milego dnia dla wszystkich
chlopkers
Kurcze, tak dokladnie nie pamietam [emoji52] Musze podpytac kolezanke. Mam taka bliska osobe kt pracuje m.in. z laserami. Mowila ze jak przychodza do nich klientki po zrobionym kiedys tam ipl, jest problem z zastosowaniem pozniej normalnego lasera. Ale zabij mnie, nie pamietam dokladnie o co tam chodzilo. Rozmowa generalnie dotyczyla ofert typu groupon, gdzie sie chwala ze za nieduze pieniadze mozna usunac wlosy a to normalna sciema, bo wlosiska szybko odrastaja. Dlatego ja od razu zdecydowalam sie na normalny (bolesny i drogi) laser. Placilam ok 300-400zl za zabieg. Ale po tym co mialam wczesniej (jestem typowo mocno owlosiona osoba, po 2-3 wlosy wyrastajace z jednego mieszka, dramat), po wielu latach usuwania woskiem (i pozniej 2 latach ogarniania powrastanych wloskow na bikini) jestem z laserka mega zadowolona [emoji4]Kochana pizesz to tym light sheer dual (czy-cos-tam)? Ja sie skusilam na tego ipl-a bo kasy na inne cuda brak, poki co i tak jestem.szczesliwa, ale moze za niedlugo wymysla.metode ktora usunie faktycznie raz.na zawsze wszystko co niepotrzebne
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jak to jest z tymi lekami po transferze, już w ciąży. Teraz mam niezłego stresa bo my mieszkamy w uk i nawet nie chce myslec jakie ceny tych leków są u nas... czy lekarz może wypisać recepte na całą ciąże żeby kupić to wszystko "na zapas" czy co jakiś czas trzeba robic badania i wtedy on dopasowuje dawkę? Dodam że do in vitro podchodzimy w Polsce
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
gosia321
Czekam na @ i zaczynam. W morfo jamism maly stan zapalny pewmie zostal jeszcze po przeziebieniu ale Pasnik napisal ze moge zaczynac. A dzis jade do Invicty pogadac z lekarzem o crio mam nadzieje ze da mi od razu leki zebym nie musiala przyjezdzac w 1 dniu cyklu. No i co mialam miec dzis 1dc i dupa ni widu ni slychu ale trudno wolne wziente stwierdzilam ze nie odwoluje wizytyGosia a co u ciebie? Doleczylas sie? Od.kiedy immunosupresja?
reklama
dżoasia
Nooo!! To i za Twoją wizytę kciukolceCzekam na @ i zaczynam. W morfo jamism maly stan zapalny pewmie zostal jeszcze po przeziebieniu ale Pasnik napisal ze moge zaczynac. A dzis jade do Invicty pogadac z lekarzem o crio mam nadzieje ze da mi od razu leki zebym nie musiala przyjezdzac w 1 dniu cyklu. No i co mialam miec dzis 1dc i dupa ni widu ni slychu ale trudno wolne wziente stwierdzilam ze nie odwoluje wizyty
Podziel się: