@Ropuszka666 a u Ciebie bez zmian z dzisiejsza propozycja?
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Kurcia nawet takiej opci nie ma - w lipcu to już za ubrankami bedziesz "latać"Kurka nie chciałabym ale jak mnie życie zmusi to może dołączę do was w drugiej procedurze :/
A co u ciebie bylo nie tak tylko podwyzszone komorki nk ?Trzy wlewy z intralipid w odpowiednich odstępach czasu. Pierwszy tydzień przed transferem, drugi w dniu transferu a ostatni dwa tygodnie po udanym transferze.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie usg trwało 40 min, otrzymałam opis i płytę z badania, po było pobranie krwi i tydzień później wizytę z genetykiem gdzie było już wyliczone ryzyko. Po usg otrzymałam informacje, że jest wszystko ok byłam bardzo zadowolona bo pierwszy raz takiego lekarza spotkałam, mega empatycznego i dokładnego, z krwi ryzyko wyszło niskie. Znowu badanie pappa jest tylko statystyką bo jak wiele razy historia pokazuje, mimo ryzyka dzieci są zdrowe. Moim zdanie usg jest bardziej miarodajne albo nifty. A połówkowe to były szopki...moja piękna nie chciała się obrócić pomimo zjedzenia kanapki, czekolady, wafelka, zimnej wody. Ostatecznie cola ją zmusiła hihi i to też było z tym samym lekarzem do gabinetu wchodziłam 3 razy a moje badanie było na 11 ostatecznie wyszłam o 15:30 przez mojego uparciuszka. No i oczywiście wszystko zależy jak dziecko będzie współpracowało bo na prenatalnych miałam właśnie dopochwowo i każde poruszenie głowicą mala sie obracala tAk jak lekarz chciał.Witajcie dziewuszkimam pytanie dotyczące badań prenatalnych - badanie jak wiedzie mam 21.03 i juz dopada mnie stres ale do rzeczy... pani w recepcji powiedziała mi ze składa sie z pobrania krwi i badanie usg. Czytałam ze to badanie jest bardzo dokładne i długie ok 30 min, ale Pani mi powiedziała ze trwa 15 min. Nie za krótko? Czy da sie zobaczyć wszystko przez ten czas? A i odnośnie krwi - kiedy poznam całościowy wynik? Usg od razu ale krew? Długo sie czeka? Czytałam wczoraj o tej przeziernosci karkowej i juz sie boje i martwie...
![]()
Ja wynik mialam w ten sam dzien ale na opis czekalam 2 tygodnie. U mnie usg trwalo gdzies 15 minut, pani dr pomierzyla co trzeba, pokazala maluszka, wytlumaczyla gdzie jest co tak ze kobieto nie stresuj sieWitajcie dziewuszkimam pytanie dotyczące badań prenatalnych - badanie jak wiedzie mam 21.03 i juz dopada mnie stres ale do rzeczy... pani w recepcji powiedziała mi ze składa sie z pobrania krwi i badanie usg. Czytałam ze to badanie jest bardzo dokładne i długie ok 30 min, ale Pani mi powiedziała ze trwa 15 min. Nie za krótko? Czy da sie zobaczyć wszystko przez ten czas? A i odnośnie krwi - kiedy poznam całościowy wynik? Usg od razu ale krew? Długo sie czeka? Czytałam wczoraj o tej przeziernosci karkowej i juz sie boje i martwie...
![]()
Kochana nie przekladaj. Dziewczyny w dzien transferu robia zakupy, sprzataja, zyja normalnie i sie udaje. Ja co prawda lezalam ale to moim zdaniem nie mialo wplywuHej mam pytanko. W sobotę wypada crio transfer a w niedzielę mamy chrzciny w rodzinie czy mogę na nie iść ?czy lepiej pRzełożyć crio na kolejny miesiąc?
Jak było u Was lezalyscie czy chodzilyscie do pracy? Wcześniejsze 3 transfery leżałam i nic tego nie wyszło?
Żyć normalnieHej mam pytanko. W sobotę wypada crio transfer a w niedzielę mamy chrzciny w rodzinie czy mogę na nie iść ?czy lepiej pRzełożyć crio na kolejny miesiąc?
Jak było u Was lezalyscie czy chodzilyscie do pracy? Wcześniejsze 3 transfery leżałam i nic tego nie wyszło?
Tak, bardzo wysoki poziom komórek NK.A co u ciebie bylo nie tak tylko podwyzszone komorki nk ?