reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj już inne plany :( Ale tak sobie myślę ,że fajnie byłoby spotkać się większą ekipą: @Ropuszka666 ,@Agniecha1508 ,@chlopkers -jak będzie akurat na uczelni ;)

Dziewczyny Ja bardzo chętnie i w sumie mogę się dostosować do was terminowo . Możemy się umówić gdzieś w Szczecinie jak wam nie po drodze do Goleniowa.Tylko uprzedzam ze my będziemy jak coś we dwie bo u Mnie póki co Moje dziecko preferuje tylko moje towarzystwo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Ja bardzo chętnie i w sumie mogę się dostosować do was terminowo . Możemy się umówić gdzieś w Szczecinie jak wam nie po drodze do Goleniowa.Tylko uprzedzam ze my będziemy jak coś we dwie bo u Mnie póki co Moje dziecko preferuje tylko moje towarzystwo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

PEWNIE!Mi jest w sumie obojętne miejsce -jestem mobilna-do Goleniowa rzut beretem :D
No także coś się wymyśli :tak::rolleyes2::yes:

reklama
Jeśli dobrze rozumiem pytanie o wskazania i chodzi co zdiagnozowali to zdiagnozowali nieznany czynnik.
Nasienie jest bardzo dobre (tak mówią) i poza tylnoskrętem macicy nic anomalnego nie widzą. Były dwie inseminacje ale bez skutku.
Stymulacja przebiegała początkowo słabo ale po zwiększeniu dawki zastrzyków uzyskali 8 komórek z czego trzy się dobrze podzieliły (tzn jedna na 5 a dwie na cztery) i podali jedna najlepszą.

Teraz mam kolejne pytanie - bardziej do Waszego doświadczenia. Teoretycznie mamy wizytę na 22.03 gdzie ma odbyć się USG. W poniedziałek zrobimy BHCG pod domem i do Novum nie będziemy jechać. W tym wypadku chyba wypada po uzyskaniu wyniku zadzwonić do Novum i szybko się skonsultować czy nie odstawić leków? Dobrze rozumuję czy nie?

Co do dwóch komórek to jest to prawdą że niechętnie podają dwie ale mojej żonie się nie odmawia :)
ja tez leczę się w novum u właściciela.Mi bez problemu podano 2 zarodki. Co do powiadomienia powinniście dac znak co do wyniku bety - taką informację macie też na kartce którą dostaliscie po transferze.

Do góry