reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj już inne plany :( Ale tak sobie myślę ,że fajnie byłoby spotkać się większą ekipą: @Ropuszka666 ,@Agniecha1508 ,@chlopkers -jak będzie akurat na uczelni ;)

Dziewczyny Ja bardzo chętnie i w sumie mogę się dostosować do was terminowo . Możemy się umówić gdzieś w Szczecinie jak wam nie po drodze do Goleniowa.Tylko uprzedzam ze my będziemy jak coś we dwie bo u Mnie póki co Moje dziecko preferuje tylko moje towarzystwo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Ja bardzo chętnie i w sumie mogę się dostosować do was terminowo . Możemy się umówić gdzieś w Szczecinie jak wam nie po drodze do Goleniowa.Tylko uprzedzam ze my będziemy jak coś we dwie bo u Mnie póki co Moje dziecko preferuje tylko moje towarzystwo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

PEWNIE!Mi jest w sumie obojętne miejsce -jestem mobilna-do Goleniowa rzut beretem :D
No także coś się wymyśli :tak::rolleyes2::yes:

reklama
Jeśli dobrze rozumiem pytanie o wskazania i chodzi co zdiagnozowali to zdiagnozowali nieznany czynnik.
Nasienie jest bardzo dobre (tak mówią) i poza tylnoskrętem macicy nic anomalnego nie widzą. Były dwie inseminacje ale bez skutku.
Stymulacja przebiegała początkowo słabo ale po zwiększeniu dawki zastrzyków uzyskali 8 komórek z czego trzy się dobrze podzieliły (tzn jedna na 5 a dwie na cztery) i podali jedna najlepszą.

Teraz mam kolejne pytanie - bardziej do Waszego doświadczenia. Teoretycznie mamy wizytę na 22.03 gdzie ma odbyć się USG. W poniedziałek zrobimy BHCG pod domem i do Novum nie będziemy jechać. W tym wypadku chyba wypada po uzyskaniu wyniku zadzwonić do Novum i szybko się skonsultować czy nie odstawić leków? Dobrze rozumuję czy nie?

Co do dwóch komórek to jest to prawdą że niechętnie podają dwie ale mojej żonie się nie odmawia :)
ja tez leczę się w novum u właściciela.Mi bez problemu podano 2 zarodki. Co do powiadomienia powinniście dac znak co do wyniku bety - taką informację macie też na kartce którą dostaliscie po transferze.

Do góry