reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzoasoa Ty juz transfer niebawem?? Kiedy??
Ja tez powoli wracam[emoji16] ja jakies 10 dni badania do Pasnika i czekanie na wynik ewentualne leczenie i powrot po eskimoska mego

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta, kiedy masz teraz wizyte u Pasnika?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka [emoji173] ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię [emoji14] no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

A moja siostra mówi Gabrysia:laugh2:
I bądź tu człowieku mądry :nerd:
Dosłownie wszystkie te imiona w moim guście, bardzo mi się podobają

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dziewczyny, a ja tak z innej beczki :-) tylko się nie śmiejcie :p w którym tygodniu ciąży, zaczęłyście już regularny sex? Bo nam lekarka dwa tygodnie temu powiedziała, żeby jeszcze się wstrzymać... Teraz mamy 13tc...i powiem Wam już szczerze, tyle czasu i zaczynam chodzić po ścianach...
My całą ciążę nic

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dziekuje;) więc od jutra juz estrofem ;) a brzuch boli ze ojj dobrze się rozkręci jutro ten okres Ale skoro było mokre i normalnie krew na wkladce i jak sie podcieram to też krew czyli jak dla mnie to okres bo plamienie to bardzo delikatne jest tak ?
Paulinka a ty piszesz o wymienianiu wkladek czy podpasek? Bo jak tylko wkladki to poczekaj z tym estrofemem - jesli @ sie rozkreci to wez wieczorem a jak nie to poczekaj jeszcze.

upload_2018-3-11_7-38-26.png

Hej,
moje wyniki panelu tarczycowego-lekarka powiedziała,że ok.Martwi mnie to ATPO-tak poowyżej-któraś coś pomoże? ma to jakiś wpływ na starania?tsh,ft3 ,ft4 myślę,że ok jak na takie dawki leków :)

Załączniki

• upload_2018-3-11_7-38-26.png
    upload_2018-3-11_7-38-26.png
    21,8 KB · Wyświetleń: 596
reklama
Hej dziewczyny proszę o poradę zastanawiam się czy to okres czy plamienie byłam w pracy i nagle poczułam mokro patrzę krew nawet dużo i potem w ciągu dnia wymienilam z 2 podpaski i jak sie podcieram to caly czas jeat krew czyli jak dla mnie to jest normalnie krwawienie przepraszam ze pytam ale muszę być pewna dostałam ten okres o 16 czyli jutro będzie już 2 dzień krwawienia tak czyli jutro mam wziąć estrofem ????
Jesli musiałas,użyć podpaski to to okres:)

Do góry