reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuje;) więc od jutra juz estrofem ;) a brzuch boli ze ojj dobrze się rozkręci jutro ten okres Ale skoro było mokre i normalnie krew na wkladce i jak sie podcieram to też krew czyli jak dla mnie to okres bo plamienie to bardzo delikatne jest tak ?
Plamienie to bardziej braz i brudy i jest tego mniej

Dzień dobry dziewczyny :) przychodzę ponownie z pytaniem ;) czy jak mam prenatal uno i tam jest napisane żeby brać do 12tc tzn ze jeszcze cały 12 tc brać czy juz w 12 tc nie? Aaa i jeśli brać a mi w paczce starczy do 12tc6dzien to wybrać całe i kupować prenatal duo tak? :) Nie wiem jak to policzyć :( dzis u mnie 11tc 1 dzien a tabletek w paczce zostało 13 sztuk. Pomocy!;)
Mi lekarz mowil zeby nie przesadzac i tak doslownie nie brac tych terminow. skonczysz te to kup nastepny etap i tyle :)

reklama
Witajcie!
Dobrego,słonecznego i wolnego od zakupów :p DNIA :wink:

wlasnie dziewczyny jak to z tymi niedzielami teraz bo lece do Polski dzisiaj i nie wiem na co sie nastawic. Zeby bylo jasne ja jestem za wolnym w niedziele, u nas tak jest i kompletnie mi to nie przeszkadza [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry