reklama
misis188
Fanka BB :)
Oj tak. A 3 razy dalam w udko, na moich nogach jest spora warstwa smalcu a mimo to bolało jak sto diabłów. Moze nie wklucie tylko wpuszczenie plynu i potem jakis czas miejsce kluciaProlutex ma długie igły, za to ostre więc wchodzą jak w masło, a neoparin to czasem miałam już niezły dołek w brzuchu a ta cholerna igła dalej nie chciała się przebić przez skórę Leki do stymulacji to przy tym małe piki
misis188
Ja biore femibion i 2 jest od 13 tygodnia ale bralam dluzej jedynkę i w 14 dopiero zaczelam 2 bo szkoda mi bylo kilks tabletek zostawić. Przeciez to sa witaminy to nie mactam chyba nic co mogloby nam zaszkodzic tak sadzeDzień dobry dziewczyny przychodzę ponownie z pytaniem czy jak mam prenatal uno i tam jest napisane żeby brać do 12tc tzn ze jeszcze cały 12 tc brać czy juz w 12 tc nie? Aaa i jeśli brać a mi w paczce starczy do 12tc6dzien to wybrać całe i kupować prenatal duo tak? Nie wiem jak to policzyć dzis u mnie 11tc 1 dzien a tabletek w paczce zostało 13 sztuk. Pomocy!
Ja tak samo zrobiłamJa biore femibion i 2 jest od 13 tygodnia ale bralam dluzej jedynkę i w 14 dopiero zaczelam 2 bo szkoda mi bylo kilks tabletek zostawić. Przeciez to sa witaminy to nie mactam chyba nic co mogloby nam zaszkodzic tak sadze
misis188
A miałam Ci pisac ze tez cos wczoraj dziwnego poczulam w brzuszku i nie wiem czy to to❤ ale juz 17 tc to moze to to jednak bo wyczytalam ze od 16tc można zaczac czuc ruchy❤Ja tak samo zrobiłam
Oczekiwanie2017
Ja biore femibion i 2 jest od 13 tygodnia ale bralam dluzej jedynkę i w 14 dopiero zaczelam 2 bo szkoda mi bylo kilks tabletek zostawić. Przeciez to sa witaminy to nie mactam chyba nic co mogloby nam zaszkodzic tak sadze
Ja zrobiłam tak samo.
misis188
To widze ze my wszystkie po jednych pieniadzach sa Milego dnia kochane dzis ruszyc dupcie na spacerkiJa zrobiłam tak samo.
reklama
No ja to się tak zastanawiam czy przy tej mojej piłce było to możliwe ale może możeA miałam Ci pisac ze tez cos wczoraj dziwnego poczulam w brzuszku i nie wiem czy to to❤ ale juz 17 tc to moze to to jednak bo wyczytalam ze od 16tc można zaczac czuc ruchy❤
Tylko ja to chyba miałam bardziej na środku brzucha albo mi się wydawało więc nikt nie potwierdził nikt nie zaprzeczył to nie wiem
Podziel się: