reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Prolutex ma długie igły, za to ostre więc wchodzą jak w masło:-D, a neoparin to czasem miałam już niezły dołek w brzuchu a ta cholerna igła dalej nie chciała się przebić przez skórę :baffled: Leki do stymulacji to przy tym małe piki :p
Oj tak. A 3 razy dalam w udko, na moich nogach jest spora warstwa smalcu a mimo to bolało jak sto diabłów. Moze nie wklucie tylko wpuszczenie plynu i potem jakis czas miejsce klucia

teraz tak czytam o tym ATPO - no to chyba Paśnik będzie miał co ze mną robić...:(
i chyba już wiem dlaczego się nie udaje-jak ten mój głupi organizm wszystko zwalcza jako wrogie :(

Dzień dobry dziewczyny :) przychodzę ponownie z pytaniem ;) czy jak mam prenatal uno i tam jest napisane żeby brać do 12tc tzn ze jeszcze cały 12 tc brać czy juz w 12 tc nie? Aaa i jeśli brać a mi w paczce starczy do 12tc6dzien to wybrać całe i kupować prenatal duo tak? :) Nie wiem jak to policzyć :( dzis u mnie 11tc 1 dzien a tabletek w paczce zostało 13 sztuk. Pomocy!;)
Ja biore femibion i 2 jest od 13 tygodnia ale bralam dluzej jedynkę i w 14 dopiero zaczelam 2 bo szkoda mi bylo kilks tabletek zostawić. Przeciez to sa witaminy to nie mactam chyba nic co mogloby nam zaszkodzic tak sadze

reklama
A miałam Ci pisac ze tez cos wczoraj dziwnego poczulam w brzuszku i nie wiem czy to to❤ ale juz 17 tc to moze to to jednak bo wyczytalam ze od 16tc można zaczac czuc ruchy❤
No ja to się tak zastanawiam czy przy tej mojej piłce było to możliwe ale może może :p
Tylko ja to chyba miałam bardziej na środku brzucha albo mi się wydawało więc nikt nie potwierdził nikt nie zaprzeczył to nie wiem :D

Do góry