reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dla mnie najgorsze były zatrzyki z menopuru a teraz neoparin. Cetrotide też byłam przerażona ale jakoś nie mam strasznych wspomnień bo igłę mają dobrą
a wkłucie na tej samej zasadzie? trzymamy fałd i robimy tak? no ja patrząc na tę igłę to już się boję, chyba w poniedziałek pójdę do ośrodka niech mi zrobią pierwszy zastrzyk

reklama
Dla mnie najgorsze były zatrzyki z menopuru a teraz neoparin. Cetrotide też byłam przerażona ale jakoś nie mam strasznych wspomnień bo igłę mają dobrą
Menopur? E nawet niezle mi szlo. Najgorzej neoparin. Naaaaajgooorzeeeej. [emoji33][emoji33]
Chociaz podobno prolutex gorszy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Dostałam od swojego lekarza zastrzyki CETROTIDE na zatrzymanie owulacji. W poniedziałek pierwszy zastrzyk, patrząc na tę igłę niedobrze mi się robi. Jest o wiele dłuższa od Mensinorm, które mają krótkie igiełki, a tu normalnie szpryca taka, że już się boję. Czy któraś z Was miała taki lek i może mnie pocieszyć?
Ja też miałam cetrotid i normalnie robiłam i to nawet sama :D najgorzej wspominam prolutex bo jednak bolały później te miejsca po zastrzyku ;)

Menopur? E nawet niezle mi szlo. Najgorzej neoparin. Naaaaajgooorzeeeej. [emoji33][emoji33]
Chociaz podobno prolutex gorszy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja psychiczna jestem bo mi wszystkie igły wchodzą jak marzenie :D
Do prolutexu trzeba sobie dokupić igły, ale lepiej mniejsze niż zalecają w ulotce (ja miałam 0,3x13) tylko po tym cholerstwie boli brzuch ale tylko przez kilka dni :p

Dziewczyny nie znam się zupełnie na tym, ale czy to że dopadła mnie znów choroba, zapalenie gardła czy może mieć to jakiś negatywny wpływ na te zastrzyki? i ogólnie na podejście do IVF?

Hej dziewczyny dziękuję za uspokojenie mojego niepokoju @misis188 tobie szczególnie [emoji4] dzisiaj byliśmy na wizycie dla uspokojenia niepokoju i mamy wielką niespodziankę dzisiaj pokazały się nam dwa maleństwa z bijącymi serduszkami jednej 0.42 cm drugi 0.46 cm[emoji173] mamy podwyższona dawkę duphastonu i odpoczywanie cieszymy się bardzo byle do przodu to już 6 tydz i 1 dzień
61b25a370e33fa0db37a1b8f4dee5caf.jpg
52b788c7d9c1ff5f0236a078543ce7f3.jpg
cb8661e93cda68a08a2c4d505b9fba80.jpg

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
cudownie :) gratulacje ❤❤❤♥

reklama
Do góry