reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Dostałam od swojego lekarza zastrzyki CETROTIDE na zatrzymanie owulacji. W poniedziałek pierwszy zastrzyk, patrząc na tę igłę niedobrze mi się robi. Jest o wiele dłuższa od Mensinorm, które mają krótkie igiełki, a tu normalnie szpryca taka, że już się boję. Czy któraś z Was miała taki lek i może mnie pocieszyć?
Mialam i tez mnie to przerazalo ale dalo rade czasim tylko siniak sie robil ;) ale dasz rade

reklama
Ja psychiczna jestem bo mi wszystkie igły wchodzą jak marzenie :D
Do prolutexu trzeba sobie dokupić igły, ale lepiej mniejsze niż zalecają w ulotce (ja miałam 0,3x13) tylko po tym cholerstwie boli brzuch ale tylko przez kilka dni :p
Mi te wszystkie stymualcyjne tez.
Ale neoparin dal popalic. Najgorsze te siniory i podskorne gulki bo nie bylo gdzie wbijac...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi te wszystkie stymualcyjne tez.
Ale neoparin dal popalic. Najgorsze te siniory i podskorne gulki bo nie bylo gdzie wbijac...

To nastepnym razem sprobuj po zrobieniu zastrzyku ucisnac miejsce wklucia na chwile. Mi po clexanie zostawal czasem tylko malenki slad od igly, ale i to rzadko:)

Hej dziewczyny proszę o poradę zastanawiam się czy to okres czy plamienie byłam w pracy i nagle poczułam mokro patrzę krew nawet dużo i potem w ciągu dnia wymienilam z 2 podpaski i jak sie podcieram to caly czas jeat krew czyli jak dla mnie to jest normalnie krwawienie przepraszam ze pytam ale muszę być pewna dostałam ten okres o 16 czyli jutro będzie już 2 dzień krwawienia tak czyli jutro mam wziąć estrofem ????

Menopur? E nawet niezle mi szlo. Najgorzej neoparin. Naaaaajgooorzeeeej. [emoji33][emoji33]
Chociaz podobno prolutex gorszy.

Prolutex ma długie igły, za to ostre więc wchodzą jak w masło:-D, a neoparin to czasem miałam już niezły dołek w brzuchu a ta cholerna igła dalej nie chciała się przebić przez skórę :baffled: Leki do stymulacji to przy tym małe piki :p

Hej dziewczyny proszę o poradę zastanawiam się czy to okres czy plamienie byłam w pracy i nagle poczułam mokro patrzę krew nawet dużo i potem w ciągu dnia wymienilam z 2 podpaski i jak sie podcieram to caly czas jeat krew czyli jak dla mnie to jest normalnie krwawienie przepraszam ze pytam ale muszę być pewna dostałam ten okres o 16 czyli jutro będzie już 2 dzień krwawienia tak czyli jutro mam wziąć estrofem ????

Tak :)

reklama
Do góry