reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wlasnie zapytalam mojego M chcialby Malwine, powiedzial ze przepiekne imie dla dziewczynki i dlaczego nie pomyslelismy o nim wczesniej [emoji7]
Dziekuje Kochana za inspiracje [emoji8]

A mnie się baaaardzo podoba Lea...chciałabym córeczkę I takie imię-zakochana w nim jestem...
I podoba mi się jeszcze-tylko się nie śmiejcie
:D-wynika...

Ps. 40 sta M. W deche. Był tak zaskoczony I szczęśliwy :)Jestem bardzo szczęśliwa:D
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry temat zapodalas :D my mamy 17tc i w sumie też się zastanawiam :laugh2: jakoś mnie nie ciągnie ale po przeczytaniu Twojego posta coś tam ruszyło i czuje, że mój Mezulek dziś będzie chciał pociupciać bo ma dziś urodziny :szok:
"Bedzie chcial pociupciac" [emoji28] swietnie powiedziane [emoji1] leze i kwicze ze smiechu [emoji1]

Kochana jak skończy się krwawienie to zrób betę i idź na wizytę :) Ja tak robiłam. Jak przy pierwszym poronieniu sprawdzałam to skubana rosła zamiast spadać, a po półtora tyg na usg nadal było widac 2 pęcherzyki w macicy. Trzeba było łyżeczkować. Za drugim razem beta spadła bardzo szybko i na usg tez było czysto. Trzeba to sprawdzać.
Asia a po lyzeczkowaniu tez robilas bete? Na kontrolne usg ide jutro [emoji4]

Hej dziewczyny dziękuję za uspokojenie mojego niepokoju @misis188 tobie szczególnie [emoji4] dzisiaj byliśmy na wizycie dla uspokojenia niepokoju i mamy wielką niespodziankę dzisiaj pokazały się nam dwa maleństwa z bijącymi serduszkami jednej 0.42 cm drugi 0.46 cm[emoji173] mamy podwyższona dawkę duphastonu i odpoczywanie cieszymy się bardzo byle do przodu to już 6 tydz i 1 dzień
61b25a370e33fa0db37a1b8f4dee5caf.jpg
52b788c7d9c1ff5f0236a078543ce7f3.jpg
cb8661e93cda68a08a2c4d505b9fba80.jpg

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

No, ja juz po. Jedziemy z koksem od dzisiaj.
Paciorkowcem dr kazal sie nie przejmowac bo wzrost byl skapy, ale tak czy siak przepisal jakies globulki i cukierki :) teraz tylko sie modlic zebym przez robote sie na transfer nie spoznila:-) :)
Orzechy rybki avocado i wino zakupione :)
Dzoasoa Ty juz transfer niebawem?? Kiedy??
Ja tez powoli wracam[emoji16] ja jakies 10 dni badania do Pasnika i czekanie na wynik ewentualne leczenie i powrot po eskimoska mego

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko jest ok, serce bije nadal. [emoji173] Trochę krwi zebrało się w szyjce, dr twierdzi że to naczynko jakieś musiało puścić.

Mówię Wam kamień z serca.
Oczywiście zarządziła odpoczynek przez weekend.

Przepisala na wszelki wypadek duphaston.

Także dziewczyny kamień z serca aż z emocji popłakałam się przy USG.

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Suuuper! A cudu naturalnego zazdraszczam[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dziękuję za uspokojenie mojego niepokoju @misis188 tobie szczególnie [emoji4] dzisiaj byliśmy na wizycie dla uspokojenia niepokoju i mamy wielką niespodziankę dzisiaj pokazały się nam dwa maleństwa z bijącymi serduszkami jednej 0.42 cm drugi 0.46 cm[emoji173] mamy podwyższona dawkę duphastonu i odpoczywanie cieszymy się bardzo byle do przodu to już 6 tydz i 1 dzień

Jejku jaka piekna niespodzianka [emoji7] mialas podane dwa zarodki czy to jeden sie podzielil? [emoji5]

Czekalas tyle czasu na ten stan, ze kilku szmatek dla przyjemnosci i wygody to chyba sobie nie odmowisz! :)

W sumie racja, tylko te obcisłe szmatki na otłuszczonych boczkach nie wyglądają najlepiej, a te luźniejsze z kolei jak namiot :D
Będę chodzić z przypinką od mamaginekolog "jestem w ciąży" żeby nie było wątpliwości , że to nie tylko ciąża gastronomiczna :D

reklama

Kocham to!!!❤❤❤

Do góry