Dziewczyny mam pytanie o acard. odstawilam go juz jakis czas temu a reraz sie zastanawiam czy nie piwinnam wrocic do niego bo zapisala mi dzis dupka 3x 2 i do tego luteina 3x1 wiec czy nie za gęstą krew bedzie? a z drugiej strony sa re krwiaki to czy nie bedzie krew lecieć?
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
ja mam 12+0 dziś i mimo poprzednich krwawień ciągle biorę acard, a do końca ciąży już wiem, że z neoparinem się nie rozstanę :-) napisz do swojego lekarza, jeśli masz taką możliwośćDziewczyny mam pytanie o acard. odstawilam go juz jakis czas temu a reraz sie zastanawiam czy nie piwinnam wrocic do niego bo zapisala mi dzis dupka 3x 2 i do tego luteina 3x1 wiec czy nie za gęstą krew bedzie? a z drugiej strony sa re krwiaki to czy nie bedzie krew lecieć?
gosia321
Nooo niech zarazaja bo juz tez chcemy takie ;*No właśnie, tez mam takie zdanie! Jak nas nie pozarażają tym gradem brzuszków to ja nie wiem
Wszystkie prześliczne!!!
gosia321
Dziekuje ;*Ja w Invicta miałam za wlew atosibanu 500 zł. Ale przez dwa dni więc w sumie 1000 zł.
A badanie kurczliwości to koszt 200 zł.
A czemu az 2 dni takie duze skurcze mialas ?
Aguleczka29
Dziewczynki kochane na tyle brzuszków się napatrzyłyście więc teraz już musi się udać,czekamy na ciężarówkach bo rodzące się powoli wykruszają :-)Nooo niech zarazaja bo juz tez chcemy takie ;*
malena100
wracam ze szpitala bo dzis rano byla krew. serce bije. chcieli zostawic ale ja sie nie zgodzilam bo zapytalam czy cos innego w szpitalu dostane niz w domu. odpowiedzieli ze leki jakie mam to brac dalej i dupka zeiekszamy do 3x2 i lezec. tyle to w domu bede robic. dzis dzidzia 11+1 wyglada to na dwa krwiaki:/ co ma byc to bedzie. w poniedzialek wizyta u mojego lekarza.
Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]Będzie dobrze [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
malena100
Zobacz załącznik 842081
jesteśmy i my
Ślicznie wyglądasz [emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Ja tez plamilam do 8tc a mimo to caly czas bralam ii biore acard ora neoparin. Na plamienia dostalam lek cyklonamineDziewczyny mam pytanie o acard. odstawilam go juz jakis czas temu a reraz sie zastanawiam czy nie piwinnam wrocic do niego bo zapisala mi dzis dupka 3x 2 i do tego luteina 3x1 wiec czy nie za gęstą krew bedzie? a z drugiej strony sa re krwiaki to czy nie bedzie krew lecieć?
Szczescie1986
Ja to mam,ale ciaze spożywcza po tylu hormonach to i opona niczego sobie ,a Maciek jak rósł tak rosnie
reklama
chlopkers
Wlasnie zapytalam mojego M chcialby Malwine, powiedzial ze przepiekne imie dla dziewczynki i dlaczego nie pomyslelismy o nim wczesniej [emoji7]Róża, też mi się podoba a mam na imię Malwina i powiem Ci, że zawsze mi się podobało bo w klasie począwszy od przedszkola byłam jedna Malwina
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje Kochana za inspiracje [emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: