reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Znaczy się ja to od początku wiedziałam jak tylko zobaczyłam przy transferze ta mała kropeczke na monitorku , że dziewuszka będzie i mówiłam Lenka ❤ ogólnie od kiedy zapragnelam byc w ciazy mi się podoba to imię :p no i moj M od odebrania wczorajszej NIFTY juz zwrava sie Lenka ;)

Mam jeszcze takie :
Hania
Nina
Zuzia

A moja siostra mówi Gabrysia:laugh2:
I bądź tu człowieku mądry :nerd:
Lenka sie urodziła w listopadzie mojemu bratu - podebrał mi dziad imię, no cóż :p

reklama
ja do tej pory nie uprawiam regularnego :p moze ze 3 razy bylo. Jakos nie czuje potrzeby i te dodatkowe kg sprawiaja, ze nie czuje sie ladnie. U mnie lekarz nie widzial przeciwskazn od samego poczatku ale ja czekalam do 2.trym.
Mnie przybyło na razie tylko w piersiach, więc ktoś mnie częściej zaczepia :-D waga stoi na szczęście w miejscu :-) chociaż brzuszek zaczyna się zaokrąglac.

Jejku dzieczyny przy Waszych ślicznych brzuszkach aż głupio mi znowu pytać. [emoji22]
Wczoraj zaczęłam lekko plamić a dziś już jak przy okresie leje się, chyba się zaczęło. Czy przy samoistnym poronieniu jakoś jeszcze się sprawdza czy wszystko się oczyściło ? Lekarz powiedział ze koło weekendu powinno się u mnie zacząć i tak chyba jest i ze koło 20.03 powinnam dostac okres. Zastanawiam się czy powinnam robić jeszcze jakieś usg przed okresem żeby sprawdzić czy wszystko się oczyściło ? Czy dopiero na kolejnej wizycie po okresie będziemy sprawdzać ? [emoji1374]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana jak skończy się krwawienie to zrób betę i idź na wizytę :) Ja tak robiłam. Jak przy pierwszym poronieniu sprawdzałam to skubana rosła zamiast spadać, a po półtora tyg na usg nadal było widac 2 pęcherzyki w macicy. Trzeba było łyżeczkować. Za drugim razem beta spadła bardzo szybko i na usg tez było czysto. Trzeba to sprawdzać.

Kochana jak skończy się krwawienie to zrób betę i idź na wizytę :) Ja tak robiłam. Jak przy pierwszym poronieniu sprawdzałam to skubana rosła zamiast spadać, a po półtora tyg na usg nadal było widac 2 pęcherzyki w macicy. Trzeba było łyżeczkować. Za drugim razem beta spadła bardzo szybko i na usg tez było czysto. Trzeba to sprawdzać.

Dzięki bardzo :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry