reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Alez super!!!! Szybko sie uwinelas [emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
ja w gorącej wodzie kąpana jestem, więc wiesz :D juz mam tak w mózgu zakodowane, że nawet @ wie, że ma się spieszyć :D pierwszy cykl po poronieniu - 16dni a ten ostatni 21 :p hehe czyli jestem jakieś 3 tyg do przodu:laugh2:

reklama
Jejku jaka piekna niespodzianka [emoji7] mialas podane dwa zarodki czy to jeden sie podzielil? [emoji5]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super!!! Piękny widok [emoji7]. Między waszymi a naszym są dwa dni różnicy my dziś mamy 6tyg i 3 dni. [emoji1]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

To bedziemy tu wszystkie bardzo mocno trzymac za Ciebie kciuki! [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Za wszystkie i każdego z osobna kciuka będę wdzięczna :D no i Wy tez się spieszcie, nie ma na co czekać :* jak to dobrze ze ostatnio prawie mieszkam w pracy, wczoraj i dziś wolne i już mi pałka świruje, za dużo myślę. Byle do jutra :D
Kasia, a Ty jak się czujesz? Mam nadzieję, że po zabiegu all ok :) Wróciłaś już do pracy? (skleroza mnie dopada :D )

Dziewczyny , podziwiam wasze brzuchy ❤️❤️❤️Chcialam sie o cos was zapytac, lecimy za 3 tyg na wakacje , co prawda tylko Majorka , a nie Bora Bora . Ale musze zabrac ze soba pol apteki. Zastrzyki do tego i pol walizki progesteronu. Czy jest opcja ze ktos sie do mnie dowali,po co mi to i wogole? Trenowala to tu jakas?

ja w inne sie nie mieszcze, wiec chodze tylko w ciazowych ale z miesiac temu trafilam na promocje w h&m i kupilam ciuchy 70% taniej i jeszcze druga sztuka byla gratis :) zrobilam duuze zakupy za grosze. Szukaj promocji, ciuchy w hm sa calkiem niezle.

No właśnie byłam tam parę razy, wszystko przecenione a te ciążowe trzymają cenę. Na nie zawsze jest sezon :)

Dziewczyny , podziwiam wasze brzuchy [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Chcialam sie o cos was zapytac, lecimy za 3 tyg na wakacje , co prawda tylko Majorka , a nie Bora Bora . Ale musze zabrac ze soba pol apteki. Zastrzyki do tego i pol walizki progesteronu. Czy jest opcja ze ktos sie do mnie dowali,po co mi to i wogole? Trenowala to tu jakas?

Jak zapakujesz do rejestrowanego to Ci nie sprawdza.

Za wszystkie i każdego z osobna kciuka będę wdzięczna :D no i Wy tez się spieszcie, nie ma na co czekać :* jak to dobrze ze ostatnio prawie mieszkam w pracy, wczoraj i dziś wolne i już mi pałka świruje, za dużo myślę. Byle do jutra :D
Kasia, a Ty jak się czujesz? Mam nadzieję, że po zabiegu all ok :) Wróciłaś już do pracy? (skleroza mnie dopada :D )
A dziekuje [emoji4] nie zebym sie chwalila, ale od dnia zabiegu czuje sie juz wysmienicie [emoji1] do pracy wracam w poniedzialek, chyba niepotrzebnie wzielam chorobowe do konca tygodnia. Ale przynajmniej zrobilam sobie grubsze porzadki juz na Wielkanoc [emoji6] jutro jade do mojego gina do szpitala na kontrole, podpytam go o kilka spraw. Chcialabym moc wrocic na fitness, mam nadzieje ze moje jajcory juz sie zmniejszyly i mi pozwoli [emoji5] dzis musialam kupic sobie jeansy bo kurde tak przytylam przez te dwa ost miesiace ze nie mialabym w ponoedzialek w czym jechac do pracy [emoji52]
A wlasnie! Wczoraj rozmawialam z naszym Dr z kliniki, mowil, zeby teraz czekac na okres (podobno nawet do 45 dni [emoji54] ), odczekac caly kolejny cykl i dopiero w drugiej polowie trzeciego cyklu wizyta przed crio. A mi non stop te dwa zarodki po glowie chodza, normalnie jakiejs blizniaczej obsesji dostalam [emoji54]

A dziekuje [emoji4] nie zebym sie chwalila, ale od dnia zabiegu czuje sie juz wysmienicie [emoji1] do pracy wracam w poniedzialek, chyba niepotrzebnie wzielam chorobowe do konca tygodnia. Ale przynajmniej zrobilam sobie grubsze porzadki juz na Wielkanoc [emoji6] jutro jade do mojego gina do szpitala na kontrole, podpytam go o kilka spraw. Chcialabym moc wrocic na fitness, mam nadzieje ze moje jajcory juz sie zmniejszyly i mi pozwoli [emoji5] dzis musialam kupic sobie jeansy bo kurde tak przytylam przez te dwa ost miesiace ze nie mialabym w ponoedzialek w czym jechac do pracy [emoji52]
A wlasnie! Wczoraj rozmawialam z naszym Dr z kliniki, mowil, zeby teraz czekac na okres (podobno nawet do 45 dni [emoji54] ), odczekac caly kolejny cykl i dopiero w drugiej polowie trzeciego cyklu wizyta przed crio. A mi non stop te dwa zarodki po glowie chodza, normalnie jakiejs blizniaczej obsesji dostalam [emoji54]

Strasznie długo każe ci czekać, ja byłam w drugiej połowie cyklu po pierwszej @ i w kolejnym cyklu był transfer. Ale jak mus to mus. A do kogo chodzisz tu w krk? Ja też miałam bliźniaczą obsesję ale teraz pozostało mi tylko liczyć na cud, że ten jeden się podzieli :p

reklama
Jak zapakujesz do rejestrowanego to Ci nie sprawdza.
Tylko sie nie spoznij na odprawe [emoji6]
Ja tak w grudniu pomylilam godziny i przyjechalam na lotnisko gdy odprawa bagazu rejestrowanego juz byla zamknieta, musialam przepuscic duza walizke przez kontrole b. podrecznego. Wszystkie kosmetyki do kosza poszly, a mialam tam prezenty swiateczne wlasnie glownie w postaci kosmetykow! [emoji54]

Do góry