No to chyba we 3 bedziemy sie bily o te ciuszki hahaTo samo mialam powiedziec ze jak bede znac plec to chetnie odkupie
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to chyba we 3 bedziemy sie bily o te ciuszki hahaTo samo mialam powiedziec ze jak bede znac plec to chetnie odkupie
Kichana brzuszek piekny ale i mieszkanko tez. Moj styl[emoji16]Nooo i tak się zastanawiam czy dobrze to u mnie wygląda na 4miesiac [emoji14] fakt okragly jest , ksztal ma ale no sama nie wiem i to ja zaczynam się tu martwić
Tez sobie marze ze kiedys nabede jej segregator [emoji4] jesli sie uda zajsc i utrzymac [emoji5]W sumie racja, tylko te obcisłe szmatki na otłuszczonych boczkach nie wyglądają najlepiej, a te luźniejsze z kolei jak namiot
Będę chodzić z przypinką od mamaginekolog "jestem w ciąży" żeby nie było wątpliwości , że to nie tylko ciąża gastronomiczna
Ojej jak miło [emoji5] [emoji5] [emoji8]Wlasnie zapytalam mojego M chcialby Malwine, powiedzial ze przepiekne imie dla dziewczynki i dlaczego nie pomyslelismy o nim wczesniej [emoji7]
Dziekuje Kochana za inspiracje [emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
po łyżeczkowaniu już nie ostatnia była dzień przed zabiegiem i dopiero wtedy była spadkowaAsia a po lyzeczkowaniu tez robilas bete? Na kontrolne usg ide jutro [emoji4]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudoooowne!! Moje marzenie!Hej dziewczyny dziękuję za uspokojenie mojego niepokoju @misis188 tobie szczególnie [emoji4] dzisiaj byliśmy na wizycie dla uspokojenia niepokoju i mamy wielką niespodziankę dzisiaj pokazały się nam dwa maleństwa z bijącymi serduszkami jednej 0.42 cm drugi 0.46 cm[emoji173] mamy podwyższona dawkę duphastonu i odpoczywanie cieszymy się bardzo byle do przodu to już 6 tydz i 1 dzień
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
kochana za jakieś 2-2,5 tygDzoasoa Ty juz transfer niebawem?? Kiedy??
Ja tez powoli wracam[emoji16] ja jakies 10 dni badania do Pasnika i czekanie na wynik ewentualne leczenie i powrot po eskimoska mego
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! [emoji4]Hej dziewczyny dziękuję za uspokojenie mojego niepokoju @misis188 tobie szczególnie [emoji4] dzisiaj byliśmy na wizycie dla uspokojenia niepokoju i mamy wielką niespodziankę dzisiaj pokazały się nam dwa maleństwa z bijącymi serduszkami jednej 0.42 cm drugi 0.46 cm[emoji173] mamy podwyższona dawkę duphastonu i odpoczywanie cieszymy się bardzo byle do przodu to już 6 tydz i 1 dzień
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Alez super!!!! Szybko sie uwinelas [emoji10][emoji10][emoji10]kochana za jakieś 2-2,5 tyg