Wiosna idzie zapylisz jak nic !! A później ładnie rozkwitnieszTylko niech mi ktos mozg wylaczy
reklama
malena100
Fanka BB :)
Witam się popołudniowo [emoji5]dziewczynki, na ile prawdopodobny może być wyniki testu „siekanego” w 9 dpt 2 dniowego zarodka? I czy na ewentualny wynik dodatni mogą mieć wpływ przyjmowane leki (luteina + lutinus) bądź zastrzyk który się bierze przed punkcja?
Wiem, jak zwykle mam milion pytań, ale.... nie wytrzymałam i zrobiłam test
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Ja mam chyba miekkiOj lepiej nie bo aż powiem wam dziwnie się czuje jak tak piszecie że wam lekko odstaje mi najbardziej na wieczór wywala..... A macie twarde brzuchy czy miękkie ? @Oczekiwanie2017 ?
Ostatnio jak zobaczyłam brzuszek @walczaca o szczescie na ciezarowkach to raczej ja wyglądam jak w blizniaczej
dżoasia
Taka krecha to chyba oznacza tylko jedno!!! Super!!!Witam się popołudniowo [emoji5]dziewczynki, na ile prawdopodobny może być wyniki testu „siekanego” w 9 dpt 2 dniowego zarodka? I czy na ewentualny wynik dodatni mogą mieć wpływ przyjmowane leki (luteina + lutinus) bądź zastrzyk który się bierze przed punkcja?
misis188
Zrob bete jutro luteina nie ma na to wplywu a zastrzyk jyz tez raczej nie bo to bylo gdzies 2 tygodnie temuWitam się popołudniowo [emoji5]dziewczynki, na ile prawdopodobny może być wyniki testu „siekanego” w 9 dpt 2 dniowego zarodka? I czy na ewentualny wynik dodatni mogą mieć wpływ przyjmowane leki (luteina + lutinus) bądź zastrzyk który się bierze przed punkcja?
dżoasia
@zylwia @misis188 @Oczekiwanie2017 [USER=173469]@walczaca o szczescie pokazywac brzuchy!!! Bez wymowek prosze, chyba mi takich "zarazkow" nie odmowicie?![/USER]
HopeFul87
Nie jestes sama :-) do porodu bede jak wieloryb :-)To czy tylko po mnie już na Maxa widać ?????
Jeszczeniematka
Czyli widzę, że nie tylko ja mam teczki pozakładane Wizyta dzisiaj, więc kciuki mile widziane!
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
reklama
Oczekiwanie2017
Oj lepiej nie bo aż powiem wam dziwnie się czuje jak tak piszecie że wam lekko odstaje mi najbardziej na wieczór wywala..... A macie twarde brzuchy czy miękkie ? @Oczekiwanie2017 ?
Ostatnio jak zobaczyłam brzuszek @walczaca o szczescie na ciezarowkach to raczej ja wyglądam jak w blizniaczej
Ja też na wieczór po całym dniu mam większy brzuch. Jest wtedy też twardszy, ale to głównie przez wzdęcia
Podziel się: