reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam się popołudniowo [emoji5]dziewczynki, na ile prawdopodobny może być wyniki testu „siekanego” w 9 dpt 2 dniowego zarodka? I czy na ewentualny wynik dodatni mogą mieć wpływ przyjmowane leki (luteina + lutinus) bądź zastrzyk który się bierze przed punkcja?
Wiem, jak zwykle mam milion pytań, ale.... nie wytrzymałam i zrobiłam test

1520612319-6ca8caf1b2413c3e-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na Twoim miejscu (jeśli masz taką możliwość) jak najszybciej zrobilabym betę. Kreska bardzo wyraźna więc moim zdaniem to nie pozostałość po zastrzyku tylko CIĄŻA :)

reklama
Ja na Twoim miejscu (jeśli masz taką możliwość) jak najszybciej zrobilabym betę. Kreska bardzo wyraźna więc moim zdaniem to nie pozostałość po zastrzyku tylko CIĄŻA :)

Nie wiem czy nie muszę z beta zaczekać niestety do poniedziałku. Dziś miałam jechać, ale w związku z tym że to właśnie dziś „wypadły” moje urodziny, do południa miałam gości, a poza tym mój M zakazał robić w piątek, bo wg niego piątek to złego początek [emoji16]ja niestety jestem bardzo niecierpliwa i poszłam kupiłam test - dopiero jak M poszedł do pracy [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie wiem czy nie muszę z beta zaczekać niestety do poniedziałku. Dziś miałam jechać, ale w związku z tym że to właśnie dziś „wypadły” moje urodziny, do południa miałam gości, a poza tym mój M zakazał robić w piątek, bo wg niego piątek to złego początek [emoji16]ja niestety jestem bardzo niecierpliwa i poszłam kupiłam test - dopiero jak M poszedł do pracy [emoji23][emoji23][emoji23]

No to sobie zrobiłaś prezent urodzinowy :) chyba najlepszy jaki może być [emoji173]️

Kochana, pewnie już Ci dziewczyny odpowiedziały jak u Nich.
U mnie, mimo że już w 20tc jestem to tak naprawdę dopiero teraz zaczynam się trochę mniej stresować i więcej cieszyć (i to dlatego, że widzę brzuszek i czuję bardzo delikatne ruchy). Wcześniej sobie obiecywalam, że po usg 1 trymestru będę się cieszyła, potem ze jak zacznę 2 trymestr, potem ze po kolejnej wizycie... Jedna z dziewczyn mi pisała, że już limit pecha wyczerpalysmy ale gdzieś z tyłu głowy coś jednak siedziało... Teraz wszyscy w pracy, w rodzinie i wśród znajomych wiedzą o ciąży, bardzo mnie wspierają więc i ja zmieniłam podejście :). Zacznij jednak cieszyć się już dziś, więcej tygodni upłynie Ci w tym szczęściu :)
A czemu limit pecha wyczerpaliscis? co sie stalo ? nie pamietam Twojej histori :/

reklama
Do góry