misis188
Fanka BB :)
To super!!!❤❤❤Hej Dziewczyny . Dzisiaj dostałam informację ,że z 6 komórek jajowych powstalo 6zarodkow to chyba dobrze prawda ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super!!!❤❤❤Hej Dziewczyny . Dzisiaj dostałam informację ,że z 6 komórek jajowych powstalo 6zarodkow to chyba dobrze prawda ?
Juz powoli sie pojawia w spodnie stare juz nie wejdeMisis a brzucho już Ci widać?
Dziewczyny
Proszę o pomoc.
Możecie mi napisać jakie leki bierzecie w in vitro ?
Mieszkam w UK i chce zobaczyć jaka jest różnica jeśli chodzi o wspomaganie In Vitro.
Mam zapasy luteiny, duphaston oraz relanium czekające na moje pierwsze in vitro.
Możecie Powiedzieć kto z was ile bierze i czego?
Będę bardzo wdzięczna
Pozdrawiam
Wiedzialam ze wszystko dobrze bedzie❤Wszystko jest ok, serce bije nadal. [emoji173] Trochę krwi zebrało się w szyjce, dr twierdzi że to naczynko jakieś musiało puścić.
Mówię Wam kamień z serca.
Oczywiście zarządziła odpoczynek przez weekend.
Przepisala na wszelki wypadek duphaston.
Także dziewczyny kamień z serca aż z emocji popłakałam się przy USG.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny
Proszę o pomoc.
Możecie mi napisać jakie leki bierzecie w in vitro ?
Mieszkam w UK i chce zobaczyć jaka jest różnica jeśli chodzi o wspomaganie In Vitro.
Mam zapasy luteiny, duphaston oraz relanium czekające na moje pierwsze in vitro.
Możecie Powiedzieć kto z was ile bierze i czego?
Będę bardzo wdzięczna
Pozdrawiam
Prowadzi jeden lekarz, choć była jedna zmiana, ale lekarze są naprawdę ok.Ostatnie pytanie . Prowadzi Cię jeden lekarz czy wizyty masz u różnych?
To czy tylko po mnie już na Maxa widać ?????Juz powoli sie pojawia w spodnie stare juz nie wejde
Dawaj brzuchol trzeba tu zarazac inne dziewczyny zeby szybko zmienic nazwe forumTo czy tylko po mnie już na Maxa widać ?????
Tylko niech mi ktos mozg wylaczyTeraz musi sie udac kochana
Oj lepiej nie bo aż powiem wam dziwnie się czuje jak tak piszecie że wam lekko odstaje mi najbardziej na wieczór wywala..... A macie twarde brzuchy czy miękkie ? @Oczekiwanie2017 ?Dawaj brzuchol trzeba tu zarazac inne dziewczyny zeby szybko zmienic nazwe forum