reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tez panikowalam przy kazdym plamieniu ale juz sie mauczylam ze nie warto. Zrob tak jak lekarz powiedzial wez leki i sie poloz mogl ci sie zrobic maly krwiaczek nie grozny lub macica sie rozszeza na cos napotkala ;p roznie to jest chyba tu polowa dziewczyn pisze ze plami. Ja tez plamie czasami nawet krew sie pojawia ale ja wiem ze mam malego krwiaka i on czasem moze takie objawy dawac. Lerze i biore leki. Na pogotowie to jedz jak bedziezz miala nie plamienie a bedzie gorzej a tak to sie nie martw ;) ja bylam juz 4 razy na kontroli z tego powodu i za kazdym razem slysze to samo. Tak moze byc prosze nie panikowac.
Dzięki za odpowiedź jestem przewrażliwiona wiem ale wiecie jak to jest. I tak teraz będę o tym myśleć

reklama
Hej dziewczyny mam kłopot. Dzisiaj w momencie kiedy miałam wziąść luteinę zauważyłam na bieliźnie no to brązowe pomarańczowe plamy które były zmieszane z pozostałością po tabletkach dzwoniłam do kliniki gyncentrum to dr. Czerwińska powiedziała że mam dalej brać leki i leżeć i się nie przejmować. Ale ja się martwię boje się jechać na ostry dyżur doradzcie coś proszę. Tak bardzo bym chciała by było wszystko ok.
Cholerne plamienia. Wez wiecej duphastonu a od siebie radze zajechac na ip bo sie przynajmniej uspokoisz.

No, ja juz po. Jedziemy z koksem od dzisiaj.
Paciorkowcem dr kazal sie nie przejmowac bo wzrost byl skapy, ale tak czy siak przepisal jakies globulki i cukierki :) teraz tylko sie modlic zebym przez robote sie na transfer nie spoznila:-) :)
Orzechy rybki avocado i wino zakupione :)
Super:) a kiedy idziesz na wlew??

Dziewczyny zaczęłam plamić dzisiaj, taka łyżeczka na bieliźnie, nie żywa krew tylko brązowa, strach mnie obleciał.
[emoji19]. Strasznie się boję na 15:30 już mam wizytę u położnej i jak uzna że trzeba to gin zrobi mi usg.

Chyba za bardzo się cieszyłam [emoji22].

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno cie wczoraj badali często po badaniach kobiety brudza tak na ciemno

Gratuluje :) do mojego pierwszego ivf jeszcze prawie 5 miesiecy dlatego musze przynajmniej miec nadzieje ze za pierwszym razem tez sie udaje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne ze sie udaje. Ja z pierwszego transferu mam dwie endorfinki [emoji3]

Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny mam kłopot. Dzisiaj w momencie kiedy miałam wziąść luteinę zauważyłam na bieliźnie no to brązowe pomarańczowe plamy które były zmieszane z pozostałością po tabletkach dzwoniłam do kliniki gyncentrum to dr. Czerwińska powiedziała że mam dalej brać leki i leżeć i się nie przejmować. Ale ja się martwię boje się jechać na ostry dyżur doradzcie coś proszę. Tak bardzo bym chciała by było wszystko ok.
A ktory to dpt?

Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana przepraszam ze pytam ale dlaczego robilas amniopinkcje?? Moze pisałaś a nie kojarze. Na pewno wszystko bedziw dobrze
Bede robic amnio poniewaz maz ma genetyczny balagan. Zrobilismy to PGS ale nie gwarantuje to 100 % pewnosci i dlatego bede robic amniopunkcje. zeby moec 100 % pewnosci

Do góry