misis188
Fanka BB :)
Teraz musi sie udac kochana2-3dni przed transferem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz musi sie udac kochana2-3dni przed transferem
Pobiera sie igla przez powloki brzuszne wody plodowe do zbadania. moj kariotyp jest prawidlowy a meza nie. robilismy badanie genetyczne zarodkow ale nikt nie daje 100 % pewnosci a ze mamy wskazania do amniopunkcji to ja zrobie zeby miec pewnoscDlaczego amniopunkcji? są do niej jakieś wskazania? co to za badanie?
Amnio jest wskazanie gdy prenatalne budza niepewnosc lub wychodza zle. a Ty wolaj skierowanie na prenatalne kak cgcesz miec robione.Aaa, rozumiem... czyli jeśli i mój i męża jest prawidłowy to badanie u mnie jest niezasadne? Już myślałam że coś pominęłam chociaż ciąży "uczę się" codziennie....
Ja też tam chodzę
Dziewczyny tylko mnie nie zlinczujcie ale mam pytanie... tylko proszę - szczerze jak zawsze kiedy tak na prawdę zaczęłyście cieszyć się ciążą? u mnie dokładnie 10tc6doba czyli leci 11 tydzień... czytałam, że ta "magiczna" granica to ukończony 12 tydzień... gdzieś indziej czytałam że 14 tydzień... jak to jest? Póki co mimo że to "już" 11tc to nie dociera do mnie to, że jestem w ciąży.. a może nie chcę się zawieść? No właśnie...
Dziewczyny tylko mnie nie zlinczujcie ale mam pytanie... tylko proszę - szczerze jak zawsze kiedy tak na prawdę zaczęłyście cieszyć się ciążą? u mnie dokładnie 10tc6doba czyli leci 11 tydzień... czytałam, że ta "magiczna" granica to ukończony 12 tydzień... gdzieś indziej czytałam że 14 tydzień... jak to jest? Póki co mimo że to "już" 11tc to nie dociera do mnie to, że jestem w ciąży.. a może nie chcę się zawieść? No właśnie...
Przepiękny :-)) To ja chyba wybrałam
Hey, czy mogłybyście mi pomoc i powiedziec jak brałyscie lek acard ? Dziękuję za pomoc
Skoro udało się w 100% to chyba lepiej być nie może?Hej Dziewczyny . Dzisiaj dostałam informację ,że z 6 komórek jajowych powstalo 6zarodkow to chyba dobrze prawda ?