Koniczyna82
Fanka BB :)
Ma zostać łobuz jeden!To ja jestem chyba rekordzistą-w czerwcu 2 lata... 1 procedura-chyba musze przyspieszyc tempo...albo niech Ten ostatni zostanie że mną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ma zostać łobuz jeden!To ja jestem chyba rekordzistą-w czerwcu 2 lata... 1 procedura-chyba musze przyspieszyc tempo...albo niech Ten ostatni zostanie że mną
właśnie czekamy na wynnik teraz sprawdza czy zrobić inne badania z tego nasienia co oddal hmmmA co już masz, kiedy robione i co ci wyszło?
zwykla inka jest w porzadku a woda z cytryna czemu nie a zwykla woda?Dziewczyny trochę zgłupiałam i zaczynam się zastanawiać czy picie często wody ciepłej z dodatkiem cytryny to dobry pomysł? Mam już dość herbat owocowych poza tym każda ma dodatek hibiskusa którego czytałam nie wolno... czy ta woda z cytryną jest ok? Aaaa i czy zwykła INKA jest w porządku?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaś i Staś ❤Powiem Wam , że jak tylko jeden dzień nie zajrzę to ciężko Was nadrobić [emoji23]
Maluchy zdrowe i na 100 % jest Jaś i Zoś ( tato myśli nad drugim imieniem [emoji23])
Chłopcy mają po około 20 cm. Są bardzo ruchliwi, trudno było im zrobić zdjęcie . Dziękujemy wszystkim ciociom za trzymanie kciuków. [emoji173][emoji8] I przesyłamy ciążowe fluidy [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom