Koniczyna82
Fanka BB :)
Ja miałam histero już po wszystkim, tak z 12 godzin po wywołanym poronieniu zakończonym łyzeczkowaniem zeby doczyścić resztki widoczne na usg. Wiec w sumie nie przy samym poronieniu. Pewnie wtedy krwi jest już mniej. Ja wtedy już tylko plamilam, okres przyszedl przyszedł po poltora miesiącaWatrobke uwielbiam[emoji4] a Ty mi wlasnie przypomnialas ze mam w zamrazalniku sporo watrobki cielecej, ktora kupila mi mama jak byla u nas tuz po transferze i ktorej nie ruszalam wlasnie ze wzgledu na ciaze [emoji5]
Co do histero to dokladnie tak mowili w szpitalu. Ze histero to wprowadzanie wody/jakiegos plynu do macicy i gdyby to wprowadzili, gdy jest obecna we wnetrzu krew, to doszloby do wyparcia krwi do jamy brzusznej.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Przypomniało mi się ze kiedy mama miała anemię to ścinała ogromne ilości sałaty na to żelazo- podobno ma jej sporo. No i suplementowala je. Ale wiem na pewno ze taka sklepowa sałata nie jest najlepsza do wycinania w dużych ilościach. Masakrycznie ja pryskają.... wiem to bo miałam przez lata świnki morskie. Jedna z częstszych przyczyn zgonów świnek albo zatruć jest właśnie sałata. To wrażliwe zwierzątka, maleńkie a sałatę uwielbiają i potrafią zjesc naprawdę sporo jak na swoją wafelek łakomczuchy. I nie raz mnie weterynarze ostrzegali przed sałata ze często zatrute świnki trafiają....
Ostatnia edycja: