reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A wiec tak z nasienia męża nie ma tragedi powiedziała ,ze gołym okiem widac plemniki to ,ze jest ich mało to jedno ,ale ,ze są bardzo mocno ruchliweo_O i co jeszcze ,ze są bardzo złe przypadki ,a mój mąż nie ma biedy;) ,a jak powiedziała żeby nie poddawać się i ,ze z tych parametrach będziemy mieli dZidzieo_O ,ale trzeba szukać dalej i teraz jedziemy do Pasnika

Dziewczyny trochę zgłupiałam i zaczynam się zastanawiać czy picie często wody ciepłej z dodatkiem cytryny to dobry pomysł? Mam już dość herbat owocowych poza tym każda ma dodatek hibiskusa którego czytałam nie wolno... czy ta woda z cytryną jest ok? Aaaa i czy zwykła INKA jest w porządku?
zwykla inka jest w porzadku:) a woda z cytryna czemu nie a zwykla woda?

O tym ananasie slyszalam ,ale gluten to dla mnie nowosc. Nie pomyslalabym ,ze ma jakis wplyw. A tego ananasa ile dziennie jadlyscie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powiem Wam , że jak tylko jeden dzień nie zajrzę to ciężko Was nadrobić [emoji23]
Maluchy zdrowe i na 100 % jest Jaś i Zoś ( tato myśli nad drugim imieniem [emoji23])
Chłopcy mają po około 20 cm. Są bardzo ruchliwi, trudno było im zrobić zdjęcie . Dziękujemy wszystkim ciociom za trzymanie kciuków. [emoji173][emoji8] I przesyłamy ciążowe fluidy [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

79deeb84478f9b8a735d7a9aadbc4cd2.jpg
4c9069f3df04bc7df63fd20b248e8be7.jpg

reklama
Powiem Wam , że jak tylko jeden dzień nie zajrzę to ciężko Was nadrobić [emoji23]
Maluchy zdrowe i na 100 % jest Jaś i Zoś ( tato myśli nad drugim imieniem [emoji23])
Chłopcy mają po około 20 cm. Są bardzo ruchliwi, trudno było im zrobić zdjęcie . Dziękujemy wszystkim ciociom za trzymanie kciuków. [emoji173][emoji8] I przesyłamy ciążowe fluidy [emoji16]

Jaś i Staś ❤

Do góry