reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie się zastanawiam czy musi podać powód a jeszcze stwierdziła ze ja wiecznie mam jakiś problem ze wiecznie cos mi trzeba no ludzie przecież dobrze wiedziala ze podchodzę do ivf ze wizyty i wgl kiedy chciała przychodzilam do pracy nie wiem szkoda gadać
Jeżeli masz w umowie wpisane tylko miejsce zatrudnienia, że dane miasto, a nie konkretny sklep nie musi podawać powodu. Poprostu przesuwa Cię na inny sklep.

reklama
Wizyte mam twraz w piatek 16marcs wtedy bede wiedziec wiecej faktycznie smutno bardzo mi bo juz jest dzidzia i serduszko a tu teraz kurcze jakis tomoplast zly ;/ i ta nie pewnosc czy sie wyksztalci czy nie ;(

Kurcze 10dni czekania.Wspolczuje,bo czas się dłuży przy takim oczekiwaniu,ale musisz być dobrej myśl i wierzyć w sile swojej dzidzi. Trzymam kciuki![emoji1307]

@PaulinkaP niestety zwolnienia nie są miłe widziane i nie ma się co dzwic...dlatego pierwsza jesteś do wylotu w Twoim przypadku przeniesienia i wszystko co źle będzie na Ciebie, a sprawiedliwości nie dojdziesz. Zastanów się ze może to i lepiej jak zmienisz miejsce pracy?? Bo z tego co kojarzę to tam raczej zbyt wielu przyjaciół nie miałaś. Podaruj traktuj to jaki stan przejściowy, Masz tyle sniezynek, wiec jeszcze trochę a będziesz wiedziała w domku i glaskała się po brzuszku ;)

Zobacz załącznik 841560 Dzień dobry,
Dziewczyny obcykane w immunologii @dżoasia @annemarie @misis188
A może ktoś jeszcze się mądry znajdzie :) Podpowiecie mi co widzicie w moich wynikach immuno od Paśniaka? Bo kolejna wizyta 23 marzec dopiero a trochę rzeczy mnie zastanawia. Generalnie ja widzę ze Th1 mega obniżone, (ten interferon gamma to mnie wmurował w ziemie trochę, prawie go nie mam...Spotkalyscie się z czymś takim? TNF obniżone, IL 2 lekko podwyższona). Th2 w normie/ na granicy normy. Tylewidze ale niewiem co w związku z tym.

ANA wyszło dodatnie, 1:160 czyli dokładnie na granicy tej dodatnosci o ile dobrze rozumiem, Gosia radzi od razu rozszerzyć o ANA 2 i 3 żeby mieć na wizyte. A to co miałam robione to na pewno jest 1? Bo nie znam się na tych testach a nie ma numerka
Kochana zgadzam sie z tym.co mówi Gosia, zrob ANA 2 i 3. Ja IMK nie robilam a zalaczam Ci moj wynik testu CBA-jest troche niecwyrazny ale nie umie zrobic lepiej. Dla mnie ten wynik to byla czarna magia, sane strzalki ale podobno on jest u mnie dobry i jest efekten szczepien. Wrzucam Ci moj wynik bo inaczej pomoc nie umie, to jest czarna magia dla mnie. Kurcze jest za duzy plik:( podaj mi.maila to Ci przesle moj wynik

Ja nie mam żadnych obroży. Ja raz na 3 miesiące idę do wet po tabletkę na pchly i kleszcze. Nie ma nic na szyi, nic ja nie drażni, żadnych zapachów. A tabletka rewelacyjna jej działanie to 3 miesiące. I najwazniejsze-skuteczna[emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tabletka? To nie slyszalam. Mi kiedys wet dawal kropelki. Ale teraz mam obroze i na prawde jestem zadowolona a ona nie smierdzi

No właśnie się zastanawiam czy musi podać powód a jeszcze stwierdziła ze ja wiecznie mam jakiś problem ze wiecznie cos mi trzeba no ludzie przecież dobrze wiedziala ze podchodzę do ivf ze wizyty i wgl kiedy chciała przychodzilam do pracy nie wiem szkoda gadać
Ale mam.nadzieje ze zmiana otoczenia dobrze Ci zrobi a zreszta za chwile rzucisz im.l4 ciazowym❤

Ja tez zaczelam grzebac ale zrezygnowalam. Moja ma mnóstwo miskow, z kazdego wyjazdu jej cos przywozimy a i tak ma ukochana owce z zakopanego ktora sie tylko bawi. Jak dostanie nowa maskotke to chwile sie povawi i w kat oprocz owcy:) a teraz jest z niej taka cholera ze jak jej skroje miesko i dam na talerzyk to ksiezna nie je i patrzy na mnie,musze jej dawac po kawalku-rozpuszczona jak cyganski bicz kochana moja❤
no i poszło ponad 150zł hah :-D mój się nie bawi niczym prócz piłek lub patyków, taki typowy chłopak, ale za to uwielbia jeść :-) straszny łasuch i prawda jest taka, że także bardzo przez Nas rozpieszczony :-( wzięliśmy go ze schroniska, taka chuda psina była, że każda kostkę było mu widać oraz z oznakami tego, że był bity. Przez to chcieliśmy mu nieba przychylic nie zastanawiając się nad konsekwencjami :-) teraz mam księcia, który śpi między Nami w łóżku i każe się ciągle przytulać,głaskać itd :-D

reklama
@falus który to u Ciebie tydzien?

Z usg wynika ze 7 tydzien. Liczac tygodnie od ostatniej miesiaczki to 8 ale ja mam dlugie cykle. Z usg 7 i zarodek dobrze sie rozwoja tylko ten trofoblast nawet nie wiem co dokladnie oznacza niejednorodny. Cos zobaczyl na usg i mnie zmartwil ;( dodam ze to nie byl moj gin z kliniki tylko inny gin poszlam do niego bo jest bardzo dokladny a mnie niepokoily te bole jajnikow

Do góry