reklama
misis188
Fanka BB :)
Kochana ale to sa osobne wymazy. Co innego to jest wymaz z pochwy czy szyjki a co innego mycoplasma, ueroplasma i chlamydiaW sensie, że tych bakterii nie wykryli w wymazie ja używam Lactacydu, ale może pora sięgnąć po coś aptecznego...
Tą maść też kiedyś miałam. Najgorzej to z tym cukrem u mnie
Dostałam na 5 dni antybiotyk, później robię wymaz, oby było ok...
Nie bój się narkozy, to jest jedyny przyjemny element tego wszystkiego ja uwielbiam, mogłabym dostawać codziennie do snu
misis188
Masakra... nie wiem czy musi podac powod ale u nas w mieście strasznie rzucaja pracownikami po sklepachDziewczyny jestem taką zla wyobraźcie sobie ze przyszłam dzisiaj do pracy po ponad 2 tyg urlopie i atmosferą była jakaś tak dziwna co sie dowiedziałam ze była kobieta bo wpłynęła skarba na Kierowniczka i rozmawiała z pracownikami każdy myśl o ze to ja złożyłam ta skarbe bo ostatnio miałam lekkie spiecie z a Kierowniczka i druga pracownica tak naprawdę wiem kto złożył skarbe ale nie bede nikogo podpierniczac i co moja Szanowna Kierowniczka ponad 3 tyg temu mówiła jak jej sie dobrze ze mną pracuje ze gdyby nie l4 to juz dawno bym była na stanowisku a dzisiaj co zmiana o 180° przenosi mnie na inny sklep pytam dlaczego taka decyzja a ona że zespół nie chce ze mna pracować ze nie pasuje do zespół a 3 tyg temu było wszystko idealnie pasowałam do zespół i byłam bardzo dobrym pracownikiem dla niej a teraz tak to sie naprawdę zdziwiłam powiedziała ze ona nie poda mi powodu ze przenosi mnie i tyle nie musi mi podać powodu i że zespół na tym skorzysta ludzie w tych czasach to nie wiesz komu ufac a najlepsze jest to ze scielam sie z jej ulubieńca i wiecie co tamta mi powiedziała że jak chce miec problemu to bede je miała tak mi powiedziała przed urlopem a ja jej tyko zapytałam dlaczego nie potrafi mi w oczy powiedzieć co ma do mnie tylko ze chodź za plecami i mnie obgaduje co wy na ten temat sądzicie pracodawca jak pracownika przenosi na inny sklep powinien podać powód??? Bo powód ze tak będzie lepiej
misis188
A czym Ty sie kobito chcesz martwic mnie na poczatku tez ciagnelo w pachwinach. Przyjmuj grzecznie leki a na nastepnej wizycie już bedziesz slyszec serduszko❤A no widzisz to co mówisz że nie mamy co się martwić na zapas ? Ja żadnych plamień nie mam tylko ból piersi i takie skurcze raz z lewej strony raz z prawej ciągnące do pachwin no i mdłości bez wymiotów poprostu mi nie dobrze się robi
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jodzia
Jestem z Warszawy. Wid d mam w dolnej granicy normy. Zwiekszylam dawkę z 2000 do 4000 jednostek. Bardzo Ci dziękuję za informacje o grupie na fb. Czy wiesz może jak mogę do tej grupy dołączyć? Czy trzeba mieć zaproszenie ?
Jestem z Warszawy. Wid d mam w dolnej granicy normy. Zwiekszylam dawkę z 2000 do 4000 jednostek. Bardzo Ci dziękuję za informacje o grupie na fb. Czy wiesz może jak mogę do tej grupy dołączyć? Czy trzeba mieć zaproszenie ?
Mnie zaprosiła tam koleżanka, ale wydajemy mi się ze możesz poprosić o dołączenie do grupy. Trzeba tylko napisac dlaczego chcesz dolaczyc. Jakbyś miała problem to pisz priv to jakos to ograniemy :-)
No właśnie się zastanawiam czy musi podać powód a jeszcze stwierdziła ze ja wiecznie mam jakiś problem ze wiecznie cos mi trzeba no ludzie przecież dobrze wiedziala ze podchodzę do ivf ze wizyty i wgl kiedy chciała przychodzilam do pracy nie wiem szkoda gadaćMasakra... nie wiem czy musi podac powod ale u nas w mieście strasznie rzucaja pracownikami po sklepach
misis188
Ja tez zaczelam grzebac ale zrezygnowalam. Moja ma mnóstwo miskow, z kazdego wyjazdu jej cos przywozimy a i tak ma ukochana owce z zakopanego ktora sie tylko bawi. Jak dostanie nowa maskotke to chwile sie povawi i w kat oprocz owcy a teraz jest z niej taka cholera ze jak jej skroje miesko i dam na talerzyk to ksiezna nie je i patrzy na mnie,musze jej dawac po kawalku-rozpuszczona jak cyganski bicz kochana moja❤Mój mąż już tam szaleje obroża, smakołyki, czekolady itd wszystko co najlepsze dla Naszego Skarba! :-)
misis188
Moja tez taki chlopczyk z niej kiedys Ci zrobie zdjecie jak "grzecznie" stoi u fryzjera a fryzjerka tylko k...a, k...a bo ta w kagancu a i tak.gryzie to jest moj blad bo ja na poczatku sana obcinalam na desce do prasowania, raz mi z niej spadła (to bylo straszne) i tak gdzies od 2 lat dopiero chodze do fryzjera a ona jyz bedzie miec 6 czerwca 7 latmoj jest sukcesywnie obcinany bo maz nie lubi "mopa"
adunnnia90
Moja była mopem ale kiedy pojawiły się dzieciaczki brak czasu na czesanie i jest u fryzjera ba krótko strzyzona. Ale rasa do całowanie i kochania[emoji173]Moja tez taki chlopczyk z niej kiedys Ci zrobie zdjecie jak "grzecznie" stoi u fryzjera a fryzjerka tylko k...a, k...a bo ta w kagancu a i tak.gryzie to jest moj blad bo ja na poczatku sana obcinalam na desce do prasowania, raz mi z niej spadła (to bylo straszne) i tak gdzies od 2 lat dopiero chodze do fryzjera a ona jyz bedzie miec 6 czerwca 7 lat
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kochana ale to sa osobne wymazy. Co innego to jest wymaz z pochwy czy szyjki a co innego mycoplasma, ueroplasma i chlamydia
Na wyniku wymazu mam napisane, ze ureaplasma i mycoplasma ujemne... a chlamydię robiłam z krwi przed transferem
Podziel się: