reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie się zastanawiam czy musi podać powód a jeszcze stwierdziła ze ja wiecznie mam jakiś problem ze wiecznie cos mi trzeba no ludzie przecież dobrze wiedziala ze podchodzę do ivf ze wizyty i wgl kiedy chciała przychodzilam do pracy nie wiem szkoda gadać
Jeżeli masz w umowie wpisane tylko miejsce zatrudnienia, że dane miasto, a nie konkretny sklep nie musi podawać powodu. Poprostu przesuwa Cię na inny sklep.

reklama
Wizyte mam twraz w piatek 16marcs wtedy bede wiedziec wiecej faktycznie smutno bardzo mi bo juz jest dzidzia i serduszko a tu teraz kurcze jakis tomoplast zly ;/ i ta nie pewnosc czy sie wyksztalci czy nie ;(

Kurcze 10dni czekania.Wspolczuje,bo czas się dłuży przy takim oczekiwaniu,ale musisz być dobrej myśl i wierzyć w sile swojej dzidzi. Trzymam kciuki![emoji1307]

@PaulinkaP niestety zwolnienia nie są miłe widziane i nie ma się co dzwic...dlatego pierwsza jesteś do wylotu w Twoim przypadku przeniesienia i wszystko co źle będzie na Ciebie, a sprawiedliwości nie dojdziesz. Zastanów się ze może to i lepiej jak zmienisz miejsce pracy?? Bo z tego co kojarzę to tam raczej zbyt wielu przyjaciół nie miałaś. Podaruj traktuj to jaki stan przejściowy, Masz tyle sniezynek, wiec jeszcze trochę a będziesz wiedziała w domku i glaskała się po brzuszku ;)

Zobacz załącznik 841560 Dzień dobry,
Dziewczyny obcykane w immunologii @dżoasia @annemarie @misis188
A może ktoś jeszcze się mądry znajdzie :) Podpowiecie mi co widzicie w moich wynikach immuno od Paśniaka? Bo kolejna wizyta 23 marzec dopiero a trochę rzeczy mnie zastanawia. Generalnie ja widzę ze Th1 mega obniżone, (ten interferon gamma to mnie wmurował w ziemie trochę, prawie go nie mam...Spotkalyscie się z czymś takim? TNF obniżone, IL 2 lekko podwyższona). Th2 w normie/ na granicy normy. Tylewidze ale niewiem co w związku z tym.

ANA wyszło dodatnie, 1:160 czyli dokładnie na granicy tej dodatnosci o ile dobrze rozumiem, Gosia radzi od razu rozszerzyć o ANA 2 i 3 żeby mieć na wizyte. A to co miałam robione to na pewno jest 1? Bo nie znam się na tych testach a nie ma numerka
Kochana zgadzam sie z tym.co mówi Gosia, zrob ANA 2 i 3. Ja IMK nie robilam a zalaczam Ci moj wynik testu CBA-jest troche niecwyrazny ale nie umie zrobic lepiej. Dla mnie ten wynik to byla czarna magia, sane strzalki ale podobno on jest u mnie dobry i jest efekten szczepien. Wrzucam Ci moj wynik bo inaczej pomoc nie umie, to jest czarna magia dla mnie. Kurcze jest za duzy plik:( podaj mi.maila to Ci przesle moj wynik

Ja nie mam żadnych obroży. Ja raz na 3 miesiące idę do wet po tabletkę na pchly i kleszcze. Nie ma nic na szyi, nic ja nie drażni, żadnych zapachów. A tabletka rewelacyjna jej działanie to 3 miesiące. I najwazniejsze-skuteczna[emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Tabletka? To nie slyszalam. Mi kiedys wet dawal kropelki. Ale teraz mam obroze i na prawde jestem zadowolona a ona nie smierdzi

No właśnie się zastanawiam czy musi podać powód a jeszcze stwierdziła ze ja wiecznie mam jakiś problem ze wiecznie cos mi trzeba no ludzie przecież dobrze wiedziala ze podchodzę do ivf ze wizyty i wgl kiedy chciała przychodzilam do pracy nie wiem szkoda gadać
Ale mam.nadzieje ze zmiana otoczenia dobrze Ci zrobi a zreszta za chwile rzucisz im.l4 ciazowym❤

Ja tez zaczelam grzebac ale zrezygnowalam. Moja ma mnóstwo miskow, z kazdego wyjazdu jej cos przywozimy a i tak ma ukochana owce z zakopanego ktora sie tylko bawi. Jak dostanie nowa maskotke to chwile sie povawi i w kat oprocz owcy:) a teraz jest z niej taka cholera ze jak jej skroje miesko i dam na talerzyk to ksiezna nie je i patrzy na mnie,musze jej dawac po kawalku-rozpuszczona jak cyganski bicz kochana moja❤
no i poszło ponad 150zł hah :-D mój się nie bawi niczym prócz piłek lub patyków, taki typowy chłopak, ale za to uwielbia jeść :-) straszny łasuch i prawda jest taka, że także bardzo przez Nas rozpieszczony :-( wzięliśmy go ze schroniska, taka chuda psina była, że każda kostkę było mu widać oraz z oznakami tego, że był bity. Przez to chcieliśmy mu nieba przychylic nie zastanawiając się nad konsekwencjami :-) teraz mam księcia, który śpi między Nami w łóżku i każe się ciągle przytulać,głaskać itd :-D

reklama
@falus który to u Ciebie tydzien?

Z usg wynika ze 7 tydzien. Liczac tygodnie od ostatniej miesiaczki to 8 ale ja mam dlugie cykle. Z usg 7 i zarodek dobrze sie rozwoja tylko ten trofoblast nawet nie wiem co dokladnie oznacza niejednorodny. Cos zobaczyl na usg i mnie zmartwil ;( dodam ze to nie byl moj gin z kliniki tylko inny gin poszlam do niego bo jest bardzo dokladny a mnie niepokoily te bole jajnikow

Do góry