reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no i poszło ponad 150zł hah :-D mój się nie bawi niczym prócz piłek lub patyków, taki typowy chłopak, ale za to uwielbia jeść :-) straszny łasuch i prawda jest taka, że także bardzo przez Nas rozpieszczony :-( wzięliśmy go ze schroniska, taka chuda psina była, że każda kostkę było mu widać oraz z oznakami tego, że był bity. Przez to chcieliśmy mu nieba przychylic nie zastanawiając się nad konsekwencjami :-) teraz mam księcia, który śpi między Nami w łóżku i każe się ciągle przytulać,głaskać itd :-D
I bardzo dobrze:) ❤ kochane psiaki❤

reklama
Z usg wynika ze 7 tydzien. Liczac tygodnie od ostatniej miesiaczki to 8 ale ja mam dlugie cykle. Z usg 7 i zarodek dobrze sie rozwoja tylko ten trofoblast nawet nie wiem co dokladnie oznacza niejednorodny. Cos zobaczyl na usg i mnie zmartwil ;( dodam ze to nie byl moj gin z kliniki tylko inny gin poszlam do niego bo jest bardzo dokladny a mnie niepokoily te bole jajnikow
Falus bo miałaś na cyklu naturalnym tak? Generalnie do daty transferu dodaj 2 tygodnie. Rozumiem kochana, ze sie martwisz ale ja bym poszła do ginekologa z kliniki. Ja sie naczytałam sporo o lekarzach co nie widza serduszka a drugi widzi. Moze ten lekarz był dobry ale ja bym sprawdziła.

Kochane czy to możliwe ze po odstawieniu leków tych które brałam po transferze ze bolą mnie okropnie zęby? Mam takie 3 które nieraz przed okresem mnie pobolewaly a teraz jest jakiś dramat ogień normalnie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Falus bo miałaś na cyklu naturalnym tak? Generalnie do daty transferu dodaj 2 tygodnie. Rozumiem kochana, ze sie martwisz ale ja bym poszła do ginekologa z kliniki. Ja sie naczytałam sporo o lekarzach co nie widza serduszka a drugi widzi. Moze ten lekarz był dobry ale ja bym sprawdziła.

16marca mam juz wizyte u gin z kliniki zapisana. Ale troche glupio mi mi mowic o trofoblascie bo bede musiala mu powiedziec ze bylam u innego gin moze sie pogniewa albo zapyta dlaczego ze go sprawdzam czy cos. A ja poszlam do innego bo on dokladne usg robi pomierzyl mi dzidzie i wogole. Ten lekarz to naprawde spcjalista mogl cos zobaczyc i zasygnalizowal...

Moja tez:) taki chlopczyk z niej:) kiedys Ci zrobie zdjecie jak "grzecznie" stoi u fryzjera a fryzjerka tylko k...a, k...a bo ta w kagancu a i tak.gryzie:) to jest moj blad bo ja na poczatku sana obcinalam na desce do prasowania, raz mi z niej spadła (to bylo straszne) i tak gdzies od 2 lat dopiero chodze do fryzjera a ona jyz bedzie miec 6 czerwca 7 lat
To moj tylko kąsą mojego meza :) jak sie mu psoci.... a do fryzjera chodzi o 5 mca zycia a w maju bedzie 6 lat... a do ledzenia dostaje royal dla shih tzu ( tylko po niej mie zyga ) i owoce i warzywa. i tez jest rozpuszczony ale musze go odduczac bo jak dziecko przyjdzie to nie ogarne ich ...

16marca mam juz wizyte u gin z kliniki zapisana. Ale troche glupio mi mi mowic o trofoblascie bo bede musiala mu powiedziec ze bylam u innego gin moze sie pogniewa albo zapyta dlaczego ze go sprawdzam czy cos. A ja poszlam do innego bo on dokladne usg robi pomierzyl mi dzidzie i wogole. Ten lekarz to naprawde spcjalista mogl cos zobaczyc i zasygnalizowal...
Kochana mow prawdę!!! Powrdz ze Cie bolał brzuch i poszłaś! Czytałam o tym w necie, duzo zależy od przypadku i sa na to leki podtrzymujące. Porozmawiaj z lekarzem.

Kochane czy to możliwe ze po odstawieniu leków tych które brałam po transferze ze bolą mnie okropnie zęby? Mam takie 3 które nieraz przed okresem mnie pobolewaly a teraz jest jakiś dramat ogień normalnie :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Po tabletkach nie, ale zęby często bolą ze stresu.

reklama
Do góry