reklama
nadziejaprzedewszystkim
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki, u mnie skończyły sie plamienia na dobre. Widziałam po luteinie, ze jest czysto. Dzis robiłam siku i zauważyłam trochę brązowego plamienia na papierze. Czy znów powinnam to sprawdzić skoro to nie nowa krew?
Ja mam do dnia dzisiejszego. Też czasem są dni, że jest czysto a np. dwa dni później jazda od nowa. W czwartek mam wizytę, to wypytam co i jak. Ale psychicznie to już jestem strasznie zmęczona. Ostatnie trzy lata ciągle coś. Mam dość.
adunnnia90
Ja nie mam żadnych obroży. Ja raz na 3 miesiące idę do wet po tabletkę na pchly i kleszcze. Nie ma nic na szyi, nic ja nie drażni, żadnych zapachów. A tabletka rewelacyjna jej działanie to 3 miesiące. I najwazniejsze-skuteczna[emoji4]A jeszcze nawiazujac do naszych pupilow. Od 3 lat kupuje obroze na pchly foresto. Sa teraz w dobrych cenach w ZooArt bo dzis właśnie kupowalam i przesyłka jest gratis tylko nie wiem czy to jest zależne od kwoty czy nie bo ja bralam 2 obroże. One sa bardzo fajne i nie śmierdzą a za niedlugo to juz sie te cholery kleszcze pokaza.
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A z jakiego miasta jesteś? Na fb jest grupa MTHFR polska i tam dziewczyny mają ogromną wiedzę. Można znalesc przydatne informacje. Namiary na lekarzy którzy ogarniaja temat. Jeszcze ważny jest poziom wit d3.
Jestem z Warszawy. Wid d mam w dolnej granicy normy. Zwiekszylam dawkę z 2000 do 4000 jednostek. Bardzo Ci dziękuję za informacje o grupie na fb. Czy wiesz może jak mogę do tej grupy dołączyć? Czy trzeba mieć zaproszenie ?
adunnnia90
Ja mam Shih tzu i tabletki jej daje na pchly i kleszcze działanie to 3 miesiące, i. Działa. A nic jej na szyi nie drażniA to dla shiz tzu? Bo ja tez mam psiaka tej slodkiej rasy ale zawsze bralam pipety bo sie bolam tych obrozy ze uczulaja i smierdza...A to tylko na pchy czg tez i na kleszcze?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana rozumiem! Oby wszystko sie ułożyło nam po myśli. Tak najgorzej, ze czysto a potem znów jakieś plamienie.Ja mam do dnia dzisiejszego. Też czasem są dni, że jest czysto a np. dwa dni później jazda od nowa. W czwartek mam wizytę, to wypytam co i jak. Ale psychicznie to już jestem strasznie zmęczona. Ostatnie trzy lata ciągle coś. Mam dość.
Ten trofoblast jest niejednorodny czy sie odkleja?? Przede wszystkim powinnas lezec i prowadzic bardzo oszczedny tryb zycia, trzeba byc dobrej mysli, 3mam kciuki
Jest nie jednorodny. Z tego co zrozumialam. W opisie jest ale bardzi nie wyrazie od recznie lekarz napisal jakas notatke ciezko odczytac bo pismo ma jak ...... - nieprawidlowy obraz o eedogenosci i proporcji wzgledem predkosci ciazowej? A reszta tak napisana ze ani ja ani maz nie da rady odszyfrowac
miałam 2 zarodki ośmioblastomerowe w klasie I i taki sam zarodek został zamrożony
Co o tym myśleć ?
Myślec, ze sa to idealne zarodki!!! 8A sa super! Moim zdaniem powinniście hodować do 5 doby i wtedy wybrać najlepszy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Falus trzymam kciuki zeby było dobrze!!! Moze to tylko fałszywy alarm.Ja juz po wizycie u lekarza i nie ma dobrych wiesci na usg lekarz zobaczyl ze tormoflast ma zly obraz to jest z tego co zrozumialam cos z czego powstanie pozniej lozysko. Obok jest krwiak. I nie wiadomo czy obraz jest taki bo jest tam krwiak i poprostu tak wyglada czy tak jak w wiekszosci jest taki bo sie nienrozwinie z tego lozystko ;(
reklama
Dziewczyny jestem taką zla wyobraźcie sobie ze przyszłam dzisiaj do pracy po ponad 2 tyg urlopie i atmosferą była jakaś tak dziwna co sie dowiedziałam ze była kobieta bo wpłynęła skarba na Kierowniczka i rozmawiała z pracownikami każdy myśl o ze to ja złożyłam ta skarbe bo ostatnio miałam lekkie spiecie z a Kierowniczka i druga pracownica tak naprawdę wiem kto złożył skarbe ale nie bede nikogo podpierniczac i co moja Szanowna Kierowniczka ponad 3 tyg temu mówiła jak jej sie dobrze ze mną pracuje ze gdyby nie l4 to juz dawno bym była na stanowisku a dzisiaj co zmiana o 180° przenosi mnie na inny sklep pytam dlaczego taka decyzja a ona że zespół nie chce ze mna pracować ze nie pasuje do zespół a 3 tyg temu było wszystko idealnie pasowałam do zespół i byłam bardzo dobrym pracownikiem dla niej a teraz tak to sie naprawdę zdziwiłam powiedziała ze ona nie poda mi powodu ze przenosi mnie i tyle nie musi mi podać powodu i że zespół na tym skorzysta ludzie w tych czasach to nie wiesz komu ufac a najlepsze jest to ze scielam sie z jej ulubieńca i wiecie co tamta mi powiedziała że jak chce miec problemu to bede je miała tak mi powiedziała przed urlopem a ja jej tyko zapytałam dlaczego nie potrafi mi w oczy powiedzieć co ma do mnie tylko ze chodź za plecami i mnie obgaduje co wy na ten temat sądzicie pracodawca jak pracownika przenosi na inny sklep powinien podać powód??? Bo powód ze tak będzie lepiej
Podziel się: