reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie dobre badanie tylko ze ten moj cykl taki dziwny ze ciezko wyczuc kiedy to zrobic, mysle ze sprobuje zrobic przed swietami i tez histeroskopie w tym samym czasie, tak mi lekarz tu polecil ale mam go dosyc na maxa i planuje kogos innego znalezc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale histero to w pierwszej fazie cyklu się robi. Zrób teraz końcem miesiąca nk, a w następnym cyklu histero.

reklama
Takie badanie nasienia, gdzie sprawdzają w jakim stopniu DNA w plemnikach jest dobrej jakości. To badanie za około 200zl, robi się ja raczej prze gorszym nasieniu, u was pisalas wyniki ok. Ale skoro tak padały zarodki po 3cim dniu i na wiek partnera.to ja bym pogadała z embriologami co się zajmowali waszymi zarodkami czy nie sadza ze warto zrobić.
Ja już chyba nie wrócę do tej kliniki w której byłam.

Jeśli nie napisal obok leku x albo 100% i recepta spelnia wymogi refundiwanej tzn ma wszystkie kody i dane to bedzie na znizke
Hej...jest x w uprawnieniach dodatkowych...
Spojrz i daj znac czy to wystarczy..
Roznica w cenie jest ogromna...wiec nie chcialabym sie dziwic...

Załączniki

• 15200246817351162332331.jpg
    15200246817351162332331.jpg
    858,5 KB · Wyświetleń: 81
Kochana i ja immunofenotyp nie wiem czy musialam w konkretnym dc robic czy byly zapisy z tym ze robilam je bodajze w 2015 roku i w Provicie bo ja na to badanie czekalam. Zastanawiam sie nad sensem robienia badania allo mlrow. Ja na wizycie u sydora bylam 6 m-cy po ciazy biocgemicznej i w tedy napisal ze wynik jest wiarygodny

Allo mlr nie warto, bo jak wyjdzie 0% to i tak nie będzie wiadomo, czy to z powodu problemów immuno czy braku ciąży.

@Kurcia albo zrob te allo mlry. Mi na wydruku z wizyty pisze ze badanie wykonano 3 m-ce po ostatnim transferze i jest wiarygodne. Faktycznie to bylo po transferze tyle ale tez 6 m-cy po ciazy biochemicznej i już nie wiem czy on do tego nawiazywal, chyba tak ale już zgupialam. A tu masz zrzut moich badan immunodenotypu i tej cytotoksycznosci. Tak.gdzie jest tabelka i 2 próby to ta cytotoksucznisc

Załączniki

• 201803022208001001.jpg
    201803022208001001.jpg
    244 KB · Wyświetleń: 82
  • 201803022208001000.jpg
    201803022208001000.jpg
    318,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry