reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No wlasnie dobre badanie tylko ze ten moj cykl taki dziwny ze ciezko wyczuc kiedy to zrobic, mysle ze sprobuje zrobic przed swietami i tez histeroskopie w tym samym czasie, tak mi lekarz tu polecil ale mam go dosyc na maxa i planuje kogos innego znalezc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale histero to w pierwszej fazie cyklu się robi. Zrób teraz końcem miesiąca nk, a w następnym cyklu histero.

reklama
Takie badanie nasienia, gdzie sprawdzają w jakim stopniu DNA w plemnikach jest dobrej jakości. To badanie za około 200zl, robi się ja raczej prze gorszym nasieniu, u was pisalas wyniki ok. Ale skoro tak padały zarodki po 3cim dniu i na wiek partnera.to ja bym pogadała z embriologami co się zajmowali waszymi zarodkami czy nie sadza ze warto zrobić.
Ja już chyba nie wrócę do tej kliniki w której byłam.

Jeśli nie napisal obok leku x albo 100% i recepta spelnia wymogi refundiwanej tzn ma wszystkie kody i dane to bedzie na znizke
Hej...jest x w uprawnieniach dodatkowych...
Spojrz i daj znac czy to wystarczy..
Roznica w cenie jest ogromna...wiec nie chcialabym sie dziwic...

Załączniki

• 15200246817351162332331.jpg
    15200246817351162332331.jpg
    858,5 KB · Wyświetleń: 84
Kochana i ja immunofenotyp nie wiem czy musialam w konkretnym dc robic czy byly zapisy z tym ze robilam je bodajze w 2015 roku i w Provicie bo ja na to badanie czekalam. Zastanawiam sie nad sensem robienia badania allo mlrow. Ja na wizycie u sydora bylam 6 m-cy po ciazy biocgemicznej i w tedy napisal ze wynik jest wiarygodny

Allo mlr nie warto, bo jak wyjdzie 0% to i tak nie będzie wiadomo, czy to z powodu problemów immuno czy braku ciąży.

@Kurcia albo zrob te allo mlry. Mi na wydruku z wizyty pisze ze badanie wykonano 3 m-ce po ostatnim transferze i jest wiarygodne. Faktycznie to bylo po transferze tyle ale tez 6 m-cy po ciazy biochemicznej i już nie wiem czy on do tego nawiazywal, chyba tak ale już zgupialam. A tu masz zrzut moich badan immunodenotypu i tej cytotoksycznosci. Tak.gdzie jest tabelka i 2 próby to ta cytotoksucznisc

Załączniki

• 201803022208001001.jpg
    201803022208001001.jpg
    244 KB · Wyświetleń: 84
  • 201803022208001000.jpg
    201803022208001000.jpg
    318,9 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry