reklama
Piekna wiadomosc gratuluje❤❤❤❤ teraz nie mozesz sie martwic tylko odpoczywac i glaskac brzuszek. Plamilas i nic sie zlego nie wydarzylo wiec dalej tez sie nie wydarzy. Odsun juz czarne mysli i ciesz sie wkoncu
Taka mam nature ;p jak zobacze dzidzie za 9 miesiecy to odetchne i wtedy bede sie cieszyc ;pppp
mmileczkaa
Zaciekawiona BB
Przykro mi kojarzyłam Damiego ze studiów, to tym bardziej mi go szkoda Trzymaj się, Asiu :*dziś rano o 4.40 Dami odszedł ... w domu tak jak chciał...kochane ostatnim życzeniem było Damiego pogrzeb w Polsce... bedzie około końca tygodnia ..jeśli ktoraś z was chciała by go porzegnać zapraszam... ja jestem załama i zdruzgotana...
Never give up
Fanka BB :)
walczaca o szczescie
Jesteśmy z Tobą! Jeżeli potrzebujesz wsparcia jakiego kolwiek, również finansowego pamiętaj że na nas możesz liczyć! Wyrazy współczucia.dziś rano o 4.40 Dami odszedł ... w domu tak jak chciał...kochane ostatnim życzeniem było Damiego pogrzeb w Polsce... bedzie około końca tygodnia ..jeśli ktoraś z was chciała by go porzegnać zapraszam... ja jestem załama i zdruzgotana...
walczaca o szczescie
Znam wiele przypadków gdzie ti były błędne wyniki,tym bardziej że z usg wymiary wszystkie są ok. Tylko niepotrzebnie się denerwujesz :-*Na wynik NIFTY musimy czekać 7-10dni.. odrazu zadzwonią i musimy odebrać..
Cześć dziewczyny!
Oczywiście podczytuje Was od jakiegoś czasu w kazdej wolnej chwili. Piszę, ponieważ czytanie przestało wystarczać - zaczęłam świrować i licze na pomoc z Waszej strony
Wg.lekarzy wszystko jest u nas Ok, wyniki w normach i brakuje nam tylko szczęścia.
Za nami 4 nieudane IUI i pierwsze podejscie do ivf. Dzisiaj mija 6dpt 5 dniowej blastki, po glowie zaczęły mi chodzic testy, jednak lekarz kazal czekać do 14 dpt no i M. tez sie trzyma tej wersji. Moze zacisnelabym zęby i dałabym rade, jednak dzisiak pojawiła się brązowa wydzielina, główka zaczęła pracować i zastanawiam sie co to może oznaczać? Dobrze czy zle? Jak sądzicie? Czy któraś z Was tak miala?
Przyjmiecie mnie do grupy wsparcia?
Oczywiście podczytuje Was od jakiegoś czasu w kazdej wolnej chwili. Piszę, ponieważ czytanie przestało wystarczać - zaczęłam świrować i licze na pomoc z Waszej strony
Wg.lekarzy wszystko jest u nas Ok, wyniki w normach i brakuje nam tylko szczęścia.
Za nami 4 nieudane IUI i pierwsze podejscie do ivf. Dzisiaj mija 6dpt 5 dniowej blastki, po glowie zaczęły mi chodzic testy, jednak lekarz kazal czekać do 14 dpt no i M. tez sie trzyma tej wersji. Moze zacisnelabym zęby i dałabym rade, jednak dzisiak pojawiła się brązowa wydzielina, główka zaczęła pracować i zastanawiam sie co to może oznaczać? Dobrze czy zle? Jak sądzicie? Czy któraś z Was tak miala?
Przyjmiecie mnie do grupy wsparcia?
Nie mam. Dopiero dzis dostalam liste badan w klinice. Dr mowil ze moge isc albo do Pasnika albo do Sydora a ze Sydor z Krakowa to zobacze jakie ma terminy.@Kurcia a kiedy masz wizytę u Pasnika?
reklama
Koniczyna82
Zylwia i tak trzymaj. Podwyższone ryzyko Pappa prawie zawsze dobrze się kończy. Napisałam ci priv. Czekamy razem z tobąJa nigdy nie tracę Nadzieji.. straciłam ja przy pierwszym transferze, przy drugim miałam duże nadzieję i się udało..
I pamiętajcie co kiedyś pisałam, że to że się udaje nam spełnić marzenia i nosić dzidzi w brzuchu to naprawdę spełnione marzenie ale napisałam też, że tak naprawdę odetchniemy jak przytulimy nasz skarb ...
Odezwę się do Was jak tylko odbierzemy wyniki..
Buziaki dla wszystkich Ciotek ❤
Podziel się: