reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Piekna wiadomosc :) gratuluje❤❤❤❤ teraz nie mozesz sie martwic tylko odpoczywac i glaskac brzuszek. Plamilas i nic sie zlego nie wydarzylo wiec dalej tez sie nie wydarzy. Odsun juz czarne mysli i ciesz sie wkoncu :)

Taka mam nature ;p jak zobacze dzidzie za 9 miesiecy to odetchne i wtedy bede sie cieszyc ;pppp

dziś rano o 4.40 Dami odszedł ... w domu tak jak chciał...kochane ostatnim życzeniem było Damiego pogrzeb w Polsce... bedzie około końca tygodnia ..jeśli ktoraś z was chciała by go porzegnać zapraszam... ja jestem załama i zdruzgotana...
Przykro mi :( kojarzyłam Damiego ze studiów, to tym bardziej mi go szkoda :( Trzymaj się, Asiu :*

dziś rano o 4.40 Dami odszedł ... w domu tak jak chciał...kochane ostatnim życzeniem było Damiego pogrzeb w Polsce... bedzie około końca tygodnia ..jeśli ktoraś z was chciała by go porzegnać zapraszam... ja jestem załama i zdruzgotana...
Jesteśmy z Tobą! Jeżeli potrzebujesz wsparcia jakiego kolwiek, również finansowego pamiętaj że na nas możesz liczyć! Wyrazy współczucia.

Cześć dziewczyny!
Oczywiście podczytuje Was od jakiegoś czasu w kazdej wolnej chwili. Piszę, ponieważ czytanie przestało wystarczać - zaczęłam świrować i licze na pomoc z Waszej strony
Wg.lekarzy wszystko jest u nas Ok, wyniki w normach i brakuje nam tylko szczęścia.
Za nami 4 nieudane IUI i pierwsze podejscie do ivf. Dzisiaj mija 6dpt 5 dniowej blastki, po glowie zaczęły mi chodzic testy, jednak lekarz kazal czekać do 14 dpt no i M. tez sie trzyma tej wersji. Moze zacisnelabym zęby i dałabym rade, jednak dzisiak pojawiła się brązowa wydzielina, główka zaczęła pracować i zastanawiam sie co to może oznaczać? Dobrze czy zle? Jak sądzicie? Czy któraś z Was tak miala?
Przyjmiecie mnie do grupy wsparcia?

reklama
Ja nigdy nie tracę Nadzieji.. straciłam ja przy pierwszym transferze, przy drugim miałam duże nadzieję i się udało..

I pamiętajcie co kiedyś pisałam, że to że się udaje nam spełnić marzenia i nosić dzidzi w brzuchu to naprawdę spełnione marzenie ale napisałam też, że tak naprawdę odetchniemy jak przytulimy nasz skarb ...

Odezwę się do Was jak tylko odbierzemy wyniki..
Buziaki dla wszystkich Ciotek ❤
Zylwia i tak trzymaj. Podwyższone ryzyko Pappa prawie zawsze dobrze się kończy. Napisałam ci priv. Czekamy razem z tobą

Do góry