Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asinka89 wyrazy wspolczucia [emoji20] [emoji20] tak mlode zycie nie powinno sie konczyc..Kochane trzese sie piszac to u rycze, nie moge utrzymac telefonu [emoji19]... zmowcie paciorek za damiego. Bog go dzisiaj wezwal do siebie!!!
@asinka89, calym sercem z Toba!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Kochana, podjeliscie sluszna decyzje. Przypadki pozytywnych wynikow Pappa, ktore sie nie potwierdzily na Nifty sa bardzo czeste. Nie mowie tego, zeby Cie pocieszyc, lecz dlatego ze takie sa fakty. Nie stresuj sie. Skoro na usg bylo wszystko ok, to nie inaczej wyjdzie z wolnego DNA![emoji173] [emoji173] [emoji173]Dziękuję dziewczyny za wszystkie słowa.. bardzo źle spałam i z samego rana ciężko mi powstrzymać łzy.. A
Ogólnie wyszło nam podwyższone ryzyko trisomi 21.. wiecie, gdyby nie test Pappa to z USG moja kruszynka ma idealne wymiary , przeziernosc karkowa i w ogóle.. wczoraj taka szczęśliwa w brzuszku była i tak się wiercila [emoji173]
Ktoś napisał czemu nie zrobimy amniopinkcji .. dlatego bo wiem jakie jest ryzyko i odrazu nie chcieliśmy i Pani doktor też była za testami NIFTY ..
Nie wiem jak przeżyje następne dni..
A czy już masz kartę ciąży? Tam powinno być wpisane tętno płodu aaa i gratuluje!A ja mam taki malutki ten pecherzyk i zarodeczek a ty fajnie juz takie duze ;D
Ja te plamienie na pocztaku mialam od 7dpt a od 12dpt zaczely sie takie czerwone co drugi dzien lub zawsze wieczorem niedy w dzien (zastanawiajace to) czasem bole i to dosc mocne. I nadal tak jest falt ze ta krew plamienie jest ale tego nie duzo poleci troche i tyle. Jakby hym pekla zylka. Oj 3 mam.kciuki za na dwie i inne kobitki i ich dzidzie
Przyjmij wyrazy wspolczucia [emoji20] sercem jestesmy wszystkie z Toba [emoji173]dziś rano o 4.40 Dami odszedł ... w domu tak jak chciał...kochane ostatnim życzeniem było Damiego pogrzeb w Polsce... bedzie około końca tygodnia ..jeśli ktoraś z was chciała by go porzegnać zapraszam... ja jestem załama i zdruzgotana...
Ja miałam 7dpt i to byl dzień przypadający na pierwszy dzień okresu, beżowa wydzieline. Hm dlaczego tak dlugo masz czekać? 7dpt spokojnie możesz betę HCG robićCześć dziewczyny!
Oczywiście podczytuje Was od jakiegoś czasu w kazdej wolnej chwili. Piszę, ponieważ czytanie przestało wystarczać - zaczęłam świrować i licze na pomoc z Waszej strony
Wg.lekarzy wszystko jest u nas Ok, wyniki w normach i brakuje nam tylko szczęścia.
Za nami 4 nieudane IUI i pierwsze podejscie do ivf. Dzisiaj mija 6dpt 5 dniowej blastki, po glowie zaczęły mi chodzic testy, jednak lekarz kazal czekać do 14 dpt no i M. tez sie trzyma tej wersji. Moze zacisnelabym zęby i dałabym rade, jednak dzisiak pojawiła się brązowa wydzielina, główka zaczęła pracować i zastanawiam sie co to może oznaczać? Dobrze czy zle? Jak sądzicie? Czy któraś z Was tak miala?
Przyjmiecie mnie do grupy wsparcia?
Czyli, ze byl to objaw niepowodzenia? Wydawało mi sie, ze na duphastonie @ sie nie pojawi. Przy tej calej stymulacji to nawet nie wiem kiedy okres mialby sie teraz zacząć.Ja miałam 7dpt i to byl dzień przypadający na pierwszy dzień okresu, beżowa wydzieline. Hm dlaczego tak dlugo masz czekać? 7dpt spokojnie możesz betę HCG robić
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"