reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje wifi się nacpalo bo nie chce współpracować :( męczyłam się prawie godzinę przy kompie i dupka.. także nie wstawiam kalendarza dziś ale z tego co pamiętam to wizytę mam tylko JA ! :laugh2: dlatego proszę o trzymanie kciuków :D wizyta późno bo o 19 ;)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* [emoji173]
Powodzenia [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane moje wifi się nacpalo bo nie chce współpracować :( męczyłam się prawie godzinę przy kompie i dupka.. także nie wstawiam kalendarza dziś ale z tego co pamiętam to wizytę mam tylko JA ! :laugh2: dlatego proszę o trzymanie kciuków :D wizyta późno bo o 19 ;)

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* ❤
Oczywiście że ✊✊ są zaciśnięte..
Czekamy wieczorem na piękne fotki i relacje z wizyty ❤

Wszystko zależy od wyjściowej jakości nasienia. Jak jest bardzo dobre i spodnie przez tą abstynencję do średniego to i tak nie ma dramatu. Ale jak już jest średnie albo nawet kiepskie, to może wyjść z tego klapa:(
Ty mogłaś zapłodnić 26 jajek. A jak można zapłodnić tylko 6? To by były raptem 2 blastki albo i gorzej.
Mój maz cierpi na oligozoospermia, więc jego nasienie nie jest dobre. A jednak tak długa abstynensja nie zadziałała jakoś znacząco źle. U każdej z Was mężowie mieli abstynencję kilka dni ale żadna nie sprawdziła jak to działa w drugą stronę. Więc proszę, nie negujcie tego do samego końca bo nie wiecie jak będzie.

Swoja droga zasypianie tez jest smieszne. Podaja ten srodek a ja tylko mysle "haaa jeszcze nie usne jeszcze nie jeszcze....." i sie budze.
Dobry towar tam maja nie ma co.
Chociaz przez te wszystkie wenflony, bety i tryliardy badan to juz nie za bardzo maja mi skad pobierac krew.
Tym razem chyba poprosze o wenflon na czole albo stopie...

Wenflon na cZole [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] się uśmiałam [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

MIŁEGO DNIA KOCHANE! :* [emoji173]

[emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Dziewczyny szczesliwa melduje ze po ponad 2 miesiecznum oczekiwaniu doczekalam sie okresu!! Teraz 22dc badania dla Pasnika i crio potem. W koncu wracam do walki[emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Do czego to doszło że człowiek sie z okresu cieszy:rolleyes: super Aneette że coś się ruszyło:-) :)

Do góry